70. Emmy Ödül Töreninde Kimler Ne Kazandı?


70. Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu!

İlk töreni 25 Ocak 1949'da gerçekleştirilen Emmy Ödülleri bu sene 70. yılı ile karşımıza çıkıyor.
70. senesinde sunuculuğunu komedyenler Colin Jost ve Micheal Che'nin yaptığı tören, Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Game of Thrones'un 22 dalda adaylık aldığı, The Marvelous Mrs. Maisel'ın 5 Ödül aldığı törende Netflix 17 yıl üst üste en çok dalda adaylık kazanarak HBO'yu geride bıraktı. HBO son 20 yılda ilk kez Emmy Ödülleri'nde en çok aday çıkaran kanal unvanını kaybetti... İşte NBC televizyonlarından canlı yayınlanan ve "Televizyonun Oscar'ları"olarak nitelendirilen heyecan verici 2018 Emmy Ödülleri'nin kazananları;

EN İYİ DRAMA


En İyi Drama Ödülü'nün sahibi,The Americans (FX Networks), The Crown (Netflix), The Handmaid's Tale (Hulu) ,Stranger Things (Netflix), This Is Us (NBC) ve Westworld (HBO) gibi yapımları geride bırakarak  " Game of Thrones (HBO) " oldu.

EN İYİ KADIN OYUNCU (DRAMA)


Drama türünde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi , Tatiana Maslany (Orhan Black), Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale), Sandra Oh (Killing Eve), Keri Russell (The Americans) ve Evan Rachel Wood (Westworld) gibi isimleri geride bırakarak The Crown'dan Claire Foy'un oldu.

EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU (DRAMA)


Drama türünde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi, Alexis Bledel (The Handmaid's Tale), Milli Bobby Brown (Stranger Things), Ann Dowd (The Handmaid's Tale), Lena Headey (Game of Thrones), Vanessa Kirby (The Crown) ve Yvonne Strahovski (The Handmaid's Tale) gibi isimleri geride bırakarak Westworld'den Thandie Newton'un oldu.

EN İYİ ERKEK OYUNCU (DRAMA)


Drama türünde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi, Jason Bateman (Ozark),Sterling K. Brown (This Is Us), Ed Harris (Westworld), Milo Ventimiglia (This Is Us) ve Jeffrey Wright (Westworld) gibi isimleri geride bırakarak The Americans'tan Matthew Ryhs'ın oldu.

EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU (DRAMA)


Drama türünde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi, Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones), Joseph Fiennes (The Handmaid's Tale), David Harbour (Stranger Things), Mandy Patinkin (Homeland) ve Matt Smith (The Crown) gibi isimleri geride bırakarak Game of Thrones'tan Peter Dinklage'in oldu.

EN İYİ YÖNETMEN (DRAMA)


Drama türünde En İyi Yönetmen Ödülü'nün sahibi The Crown yapımından Stephen Daldry oldu.

EN İYİ KOMEDİ


En İyi Komedi Ödülü'nün sahibi, Atlanta (Fx Networks), Barry (HBO), Black-ish (ABC), Curb Your Enthusiasm (HBO), Glow (Netflix), Silicon Valley (HBO) ve Unbreakable Kimmy Schmidt (Netflix) gibi yapımları geride bırakarak The Marvelous Mrs. Maisel oldu.

EN İYİ KADIN OYUNCU (KOMEDİ)


Komedi türüne En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi, Pamela Adlon (Betten Things), Allison Jannes (Mom), Issa Rae (Insecure), Tracee Ellis Ross (Black-ish) ve Lily Tomlin (Grace and Frankie) gibi isimleri geride bırakarak The Marvelous Mrs. Maisel'dan Rachel Brosnahan'ın oldu.

EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU (KOMEDİ)


Komedi türünde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülünün sahibi, Zazie Beetz (Atlanta), Aidy Bryant (Saturday Night Live), Betty Glipin (GLOW), Leslie Jones (Saturday Night Live), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Laurie Metcalf (Roeanne) ve Megan Mullally (Will & Grace) gibi isimleri geride bırakarak The Marvelous Mrs. Maisel'dan Alex Borstein'in oldu.

EN İYİ ERKEK OYUNCU (KOMEDİ)


Komedi türünde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi, Anthony Anderson (Black-ish), Ted Danson (The Good Place), Larry David (Curb Your Enthusiasm), Donald Glover (Atlanta) ve William H. Macy (Shameless) gibi isimleri geride bırakarak Barry'den Bill Hader'ın oldu.

EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU (KOMEDİ)



Komedi türünde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi, Anthony Anderson (Black-ish), Ted Danson (The Good Place), Larry David (Curb Your Enthusiasm), Donald Glover (Atlanta) ve William H. Macy (Shameless) gibi isimleri geride bırakarak Barry'den Henry Winkler'ın oldu.

EN İYİ YÖNETMEN (KOMEDİ)



Komedi türünde En İyi Yönetmen Ödülü'nün sahibi, The Marvelous Mrs. Maisel yapımından Amy Sherman-Palladino oldu.

EN İYİ KOMEDİ SENARYOSU



Komedi türündeki En İyi Senaryo Ödülü'nün sahibi The Marvelous Mrs. Maisel yapımından Amy Sherman-Palladino oldu.

EN İYİ MİNİ DİZİ


En İyi Mini Dizi Ödülü'nün sahibi, The Alienist, Genius: Picasso, Godless ve Patrick Melrose gibi yapımları geride bırakarak The Assassination of Gianni Versace: An American Crime Story oldu.

EN İYİ TV FİLMİ



En İyi Tv Filmi Ödülü'nün sahibi, Fahrenheit 451, Flint, Paterno ve The Tale gibi yapımları geride bırakarak USS Callister (Black Mirror) oldu.

EN İYİ KADIN OYUNCU (MİNİ DİZİ VEYA TV FİLMİ)


Mini Dizi veya Tv Filmi türünde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi, Jessica Biel (The Sinner), Laura Dern (The Tale), Michelle Dockery (Godless), Edie Falco (Law & Order True Crime: The Menendez Murders) ve Sarah Paulson (American Horror Story: Cult) gibi isimleri geride bırakarak Seven Seconds'tan Regina King'in oldu.

EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU (MİNİ DİZİ VEYA TV FİLMİ)


Mini Dizi veya Tv Filmi türünde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi, Sara Bareilles (Jesus Christ Süperstar Live In Concert), Penelope Cruz (The Assassination of Gianni Versace: An American Crime Story), Judith Light (The Assassination of Gianni Versace: An American Crime Story) ve Letitia Wright (Black Mirro-Black Museum) gibi isimleri geride bırakarak Godless'tan Merritt Wever'ın oldu.


EN İYİ ERKEK OYUNCU (MİNİ DİZİ VEYA TV FİLMİ)


Mini Dizi veya Tv Filmi türünde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi, Antonio Banderas (Genius: Picasso), Benedict Cumberbatch (Patrick Melrose), Jeff Daniels (The Looming Tower), John Legend (Jesus Christ Superstar Live in Concert) ve Jesse Plemons (USS Callister-Black Mirror) gibi isimleri geride bırakarak The Assassination of Gianni Versace: An American Crime Story'den Darren Criss oldu.

EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU (MİNİ DİZİ VEYA TV FİLMİ)


Mini Dizi veya Tv Filmi türünde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi, Brandon Victor Dixon (Jesus Christ Superstar Live in Concert), John Leguizamo (Waco), Rick Martin (The Assassination of Gianni Versace: An American Crime Story), Edgar Ramirez (The Assassination of Gianni Versace: An American Crime Story), Micheal Stuhlbarg (The Looming Tower) ve Finn Wittrock (The Assassination of Gianni Versace: An American Crime Story) gibi isimleri geride bırakarak Godless'den Jeff Daniels'ın oldu.

EN İYİ VARYETE ÖZEL SENARYOSU


En İyi Varyete Özel Programı Senaryosu Ödülü'nün sahibi John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City yapımından John Mulaney oldu.

EN İYİ VARYETE ÖZEL PROGRAMI YÖNETMENİ


En İyi Varyete Özel Programı Yönetmeni Ödülü'nün sahibi The Oscars yapımından Glenn Weiss oldu.

EN İYİ SENARYO



En İyi Senaryo Ödülü'nün sahibi The Americans yapımından Joel Fields ve Joe Weisberg oldu.

EN İYİ VARYETE SKEÇ PROGRAMI


En İyi Varyete Skeç Programı Ödülü'nün sahibi Saturday Night Live oldu.

EN İYİ TALK SHOW PROGRAMI


En İyi Talk Show Programı Ödülü'nün sahibi Last Week Tonight / John Oliver oldu.

EN İYİ REALİTY YARIŞMA


En İyi Reality Yarışma Ödülü'nün sahibi RuPaul's Drag Race oldu.






Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.