DC Aralık Ayından Öğrendiklerimiz

Her ay DC, Marvel ve diğer çizgi roman şirketleri birkaç ay sonra yapacaklarını tanıtıyor. Biz de bu tanıtımlardan öğrendiklerimizi her ay sizlere aktaracağız. İyi okumalar!

GÜLEN BATMAN
Yazar Scott Snyder! Çizer Jock! Anlatmaya gerek yok. Metal'den sonra The Batman Who Laughs'ın yaşadığını öğrenen Batman bunun yanında bu psikopat Batman'in yeni bir planı olduğunu öğreniyor. Bunu durdurmanın tek yolu ise Joker'leşmiş Batman'i öldürmek. Bunun tek bir sorunu var. Bu Batman'in geldiği evrende her şey Batman'in Joker'i öldürmesi ile başlamıştı. Ya her şey tekrardan olursa? Cevabını aralıkta çıkacak The Batman Who Laughs serisinde öğreneceksiniz.

DEDEKLİFLİK MACERALARI
Aralık ayında iki yeni serimiz geliyor ve ikisi de dedektiflik içeriyor. İlki zaten direk Dedective Comics'in son hikayesinden ilerliyor. Batman and the Outsiders serisinde Batman, Signal, Orphan, Katana ve Black Lightning Batman'in eskiden karşılaştığı bir düşman ile ilgili olacak. Ayrıca Steve Orlando ve Riley Rossmo'dan dedektiflik tabanlı yeni bir Martian Manhunter serisi gelecek.

ŞAHİN DÜNYASI
Justice League Ay'ın yok olması ile ilgilenirken birkaç ekip üyesi iş için ayrıldı evden. John Stewart, Martian Manhunter ve Hawkgirl hikayenin ana karakterleri olacak. Kendileri Totality'i biraz daha araştırmak için uzaklara gidiyor. Hawkworld! John Stewart, yeni güçlerini kontrol etmeye çalışırken Hawkgirl Totality ile olan bağlantısını öğrenmeye çalışacak. 

GÖRÜŞÜRÜZ NIGHTWING
Nightwing önümüzdeki birkaç ay baya bir şey yaşayacak. Kafasından vurulup tüm hafızasını kaybedecek Nightwing, hayatında bazı şeyleri değiştirecek. Artık Robin, Nightwing ve Batman olduğu anılarını hatırlamadığı için kahramanlık hayatını geride bırakabilir. Blüdhaven'da yeni bir işe ve hayata başlamaya çalışacak Dick Grayson'ın tek bir sorunu var. Batfamily'nin diğer üyeleri onu yakasını bırakmıyor. 

GİZLİ GEÇMİŞ
Aralık ayından son seri haberimiz ise Teen Titans'dan geliyor. Serinin yeni takımına daha önce göremediğimiz bir karakter gelmişti. Crush. Kendisi Lobo'nun kızı. 25.sayıda ise bu karakterin hikayesini öğreneceğiz. Crush onu küçükken korumuş Obelus adlı uzaylının peşinde ama Ezekiel adlı birisinin kontrolü altında. Olay şu ki Ezekiel, Crush'ın üvey ailesini öldürmüş kişi. 

KAYIPLAR
Aralık ayında heyecan verici seriler gelse de bazı sayılar kayıp. Bunlar muhtemelen Ocak ayının ilk haftasında çıkacak seriler. Bu kayıp serilerden bazıları Batgirl, Doomsday Clock, Heroes In Crisis, Action Comics ve The Terrifics. Bu seriler şu anlık aralık ayını atlayacak gibi. 

DC'nin aralık ayından öğrendiklerimiz bu kadardı. Sizin en merak ettiğiniz olay ne? Sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın. 

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.