Netflix, Yeni Live-Action "Avatar: The Last Airbender" Dizisini Duyurdu.


Netflix'den yepyeni bir rapora göre, ''Avatar: The Last Airbender'' live-action uyarlaması alacak!

Herkesin favori anime esintili serisi, live-action uyarlamasıyla beyaz perdede patladıktan sonra, sırada Netflix, epik serinin büyüsünü döndürmeye çalışacakmış gibi görünüyor. Şirketin Twitter'daki See What's Next hesabına göre akış hizmeti, Aang'ın hikayesini ele alan "yeniden yapılandırılmış" bir çalışma üzerinde.

Sayfa, "Yeniden canlandırılan, live-action "Avatar: Son Hava Bükücü" dizisi Netflix'e geliyor," diyerek haberi bizlere duyurmuş. Yukarıda John Staub'un yaklaşan proje için yaptığı bir konsept tasarımını görebilirsiniz.

Netflix NX'in ayrı bir tweet'i de, dizinin arkasındaki orijinal içerik oluşturucularının uyarlama üzerinde çalışmasını sağlamak için yapılan açıklamada şunları söyledi:

"Orijinal içerik oluşturucuları Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko'nun, geri döneceklerini doğrulayabilirim. BUNCA YILDIR BUNUN İÇİN ÇALIŞTIK."

Şimdiye kadar serinin Netflix'e ne zaman çıkacağına veya rol alacaklara dair hiçbir ayrıntı yok, ancak hayranlar bu live-action uyarlamasının nasıl olacağını görmek için hem heyecanlı hem de korkmuş durumdalar. Geleneksel olarak anime veya anime esintili projelerin live-action uyarlamaları iyi gitmedi. Matrix gibi filmler trende uymadı. Netflix'in Death Note hakkındaki çalışması şirketin uyarlanabilir vizyonu hakkında şüpheler uyandırdı. Ancak bununla birlikte, Projede hem DiMartino hem de Konietzko'nun bulunması fanların bir şans vermesi için yeterli bir sebep.

Tabii ki bu uyarlama, Avatar: The Last Airbender'a verilen ilk live-action uyarlamasının karşılaştırmasını çizecektir. M. Night Shyamalan, ünlü Nickelodeon serisine alçakgönüllülükle yön vermişti. Genellikle Dragonball Evolution'ın yanında yer alan, animasyonlu bir başlığa verilen en kötü live-action uyarlamalarından biri olarak lanse edilen bu film, franchise'ın live-action şöhretini döndürme işini Netflix'e bırakmış durumda.

The Last Airbender'ı bilmeyenler için, dizi 2005 ve 2008 arasında Nickelodeon'da gösterimdeydi. Karmaşık hikayesi ve farklı yıldızları dizinin beğenisini çabucak kazandı. Son Hava Bükücünün hikayesi, anime eserlerinden esinlenerek, sadık bir hayran kitlesine dönüşmesine yardımcı oldu ve dizi yıllar boyunca çeşitli çizgi romanlar ile genişlemeye devam etti.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.