Daredevil 3. Sezon Hakkında Bildiklerimiz

        

                   Daredevil 3. Sezon Hakkında Bildiklerimiz 


Evet, birkaç hafta sonra gönlümüzün efendisi Daredevil, 3. sezonu ile karşımıza çıkacak. Gelin dizinin yeni sezonu çıkmadan elimizdekilere bakalım bi':



İlk yazmak istediğim konu tabii ki Kingpin'in dönüşü. Teaserda gördüğümüz bir sahnede Wilson Fisk'i, klasik beyaz takım elbisesini giyerken görüyoruz. Yani mutluluktan yazamayacağım neredeyse. 1. Sezondaki muhteşem oyunculuğu ile tanıdığımız Vincent D'Onofrio, resmen Marvel, villianları kötü yapıyor düşüncesini yok etmişti. 2. Sezonda ise kısa ama temiz bir rolü bulunan karakterimiz 3. sezonda hapishaneden kurtulup tekrar New York şehrimizin Kingpin'i olucak. Daha güzel bir haber olamazdı herhalde. Bu sezon Kingpin dışında Iron Fist dizisinden tanıdığımız Bloody Marry'i görebiliriz.



Konu olarak ise Frank Miller'ın 1986 da çıkardığı  "Born Again" adlı çizgi romana benzeyecek gibi duruyor dizi. Bilmeyenler için çizgi roman, Matt Murdock'ın ağır yara aldıktan ve ara verdikten sonra tekrar Daredevil olmaya başladığı ve kötü adamı Kingpin olan bir seri. Dizinin yeni sezonu ise bilgilerimize göre, Defenders dizisinin sonunda Matt, ağır yaralarla kurtulan ve tekrardan Daredevil olmaya devam edecekken Kingpin'imiz hapisten kaçmasını ele alıyor. Bu sezon kendisini bolca göreceğiz. Bu benzerlik gözden kaçacak bir şey değil.



Yayınlanan tanıtımlarda başka dikkat çeken şey ise eski siyah klasik kostümü görüyoruz. Benim kırmızı kostümü çok sevdiğim söylenemez bu yüzden ben gördüğüme sevindim, ancak bu bir sahnelik de olabilir, sadece bir bölümlük de.


Iron Fist'in sonunda Matt Murdock'un konuşmasından ve posterlerde gördüğümüz sözlerden bu sezon milletin ağzını burnunu önceki sezonlara göre daha fazla dağıtacak, kana susamış bir Daredevil göreceğimizin ipucu verilmişti. Daha ne isteyebiliriz ki.

3. Sezon posterlerinin ne kadar güzel olduğunu konuşmaya bile gerek yok bence. Çoğumuz telefonlarımızın arka planını çoktan bunlarla kapladık. Ancak bir tanesine dikkatli baktığımızda Avengers Kulesini görebiliyoruz. Tam dizilerle filmler aynı evrende olsa da birleşmeyeceklerini düşünürken bize bir umut ışığı yakıldı resmen. Umarım bu umut ışığı boşuna yakılmamıştır. Dizinin yeni sezonunu heyecanla bekliyoruz. Yeni sezon yayınlanmadan önce, diziye ilişkin içerikler üretmeye devam edeceğiz...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.