Ekim Ayında Beklediğimiz Filmler

Ekim ayında artık filmler üzerimize yığılmaya başlıyor. Hatta sanırım her hafta bir filmi bekliyoruz. Toplamda 7 film ve 4 haftadan oluşan bir listemiz bulunmakta. O yüzden hemen listeye geçelim.

Venom: Zehirli Öfke (Venom)- 5 Ekim
"Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır..." Sony'nin yeni kuracağı Spider-Man'siz evrenin ilk adımı olan Venom, sevdiğim bir kadroya ve kahramana sahiplik yapsa da fragmanlar cidden üzdü ve beklentim azaldı. Tek istediğim şu anda güzel aksiyon ve azıcık eğlence. Alın bu da fragmanı.

Heyecan Metre: 2/5

Johnny English Tekrar İş Başında (Johnny English Strikes Again)- 5 Ekim
"Rowan Atkinson'ın başrolünde yer aldığı yeni Johnny English macerası, bir siber saldırının Britanya'daki tüm aktif gizli ajanların kimliklerini ortaya çıkarması ve Johnny English'in gizli servisin son umudu olarak görev almasıyla gelişen olayları konu ediniyor." Eğer bu ay komedi bazlı bir ajan filmi ararsanız bu filmi kaçırmayın derim. Eğlenceli bir zaman geçirmek için güzel bir film. Bu da fragmanı.

Heyeacan Metre: 1.5/5

Uzun Kabus (Slender Man)- 12 Ekim
"Massachusetts'in küçük bir kasabasında, bir grup arkadaş Slender Man efsanesini çürütmek için bir ritüel gerçekleştirirler. Gruptaki kızlardan biri esrarengiz bir şekilde kaybolunca, onun aslında Slender Man'in son kurbanı olabileceğinden şüphelenirler." Ya bu filmi yapmak için biraz geç kalmadınız mı? Boş, kötü ve saçma bir korku filmi arıyorsanız ki niye arıyorsunuz bilmiyorum bir bakın. Bu da fragmanı.

Heyecan Metre: 0.5/5

El Royale'de Zor Zamanlar (Bad Times At El Royale)- 12 Ekim
"Drew Godddard'ın yazıp yönettiği Bad Times at the El Royale, Nevada-California sınırındaki El Royale Oteli'nde bir araya gelen yedi gizemli yabancının, gece ilerledikçe ortaya çıkan sırlarının tetiklediği olayları konu ediniyor." Muhteşem bir kadro ve muhteşem bir gizem. Bu ay en çok beklediğim film bu olabilir. Kesinlikle bakmanız gerektiğini düşündüğüm bir film. İşte fragmanı.

Heyecan Metre: 4/5

Bir Yıldız Doğuyor (A Star Is Born)- 19 Ekim
"Sinemaya birçok kez uyarlanan hikâyenin yeni bir versiyonu olan A Star is Born, kişisel sorunlarıyla boğuşmakta olan ünlü müzisyen Jackson Maine ile büyük bir müzisyen olma hayalleri kuran Ally arasında filizlenen aşkı ve ikilinin değişen kariyerlerini konu ediniyor." Bradley Cooper'ın yönettiği ve oynadığı bu filmde Lady Gaga ile birlikte. İlgimi çeken bir film. Yorumları da çok güzel. Fragman için buraya tıklayabilirsiniz.

Heyecan Metre: 2.5/5

Ay'da İlk İnsan (First Man)- 19 Ekim
"Damien Chazelle ile ünlü oyuncu Ryan Gosling'in La La Land'ten sonra ikinci işbirliği olan ve Gosling'in Neil Armstrong'a hayat verdiği First Man, 1969 yılında astronot Neil Armstrong'un aya adım atmasıyla sonuçlanan Apollo 11 görevini ve Armstrong'un görev süresince yaşadıklarını merkezine alıyor." Hadi ama bu filmi böyle bir yönetmen yönetmese ve Ryan Gosling oynamasa muhtemelen o kadar takmayacaktık. Kesinlikle Oscarlarda yer alacağını düşündüğüm bir film. Yönetmeni sevenler kaçırmasın. Fragmanı da ilgimizi çekiyor.

Heyecan Metre: 3.5/5

Cadılar Bayramı (Halloween)- 26 Ekim
"İlk filmde geçen olayların kırk yıl sonrasını anlatan Halloween, Jamie Lee Curtis'in canlandırdığı Laurie ile Michael Myers arasındaki son yüzleşmeyi odağına alıyor." Eğer bu ay Slender Man gibi saçma bir korku filmi izlemek istemiyorsanız sizi buraya alalım. Güzel bir gerilim filmi olarak başlayan sonra ise giderek saçmalayan seri, yeni filmi ile ilk film dışında tüm filmleri kenara atıyor ve kökenine dönüyor. Yorumları da şu anlık güzel gibi. İşte fragmanı.

Heyecan Metre: 3/5

Bu ay en beklediğimiz filmler bunlar. Peki siz neleri bekliyorsunuz. Sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.