Mark Ruffalo Avengers 4'ün Adını mı Açıkladı?!

Mark Ruffalo Yeni Avengers Filminin Adını mı Açıkladı?

Amerika'nın ünlü talk showlarından biri olan Jimmy Fallon'ın sunduğu The Tonight Show programına 6 ekimde, Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo konuk oldu. Daha önce de filmlerle ilgili birçok spoiler veren Mark Ruffalo, bu sefer de ağzını kapalı tutamadı ve Avengers 4'ün adını söyledi. Olayın tamamen espri olduğunu bilsek de bir şüphe uyandırıyor. Program o kısmı biplese de mimiklerden "Annihilation" dediğini anlayabiliyoruz. Son zamanlarda dedikodu olarak da bu ismi defalarca duyuyoruz zaten. Artık kesin gözüyle bakabiliriz bence.
https://www.youtube.com/watch?v=gvPpjUQ5DRE linkinden sahneyi izleyebiliriz.

Peki Annhilation ne demek?


Yok oluş anlamına gelen ve 2006 yılında Keith Giffen tarafından yazılan çizgi romandır. Çizgi romanda; Nova, Silver Surfer, Ronan ve Super Skrull, Annihilus'a karşı savaşıyorlar. 6 Sayılık romanda Thanos'un işleyişini, Galactus'un gücünü ve Guardians of the Galaxy'nin kuruluşunu görüyoruz. Filmde nasıl görürüz bunları bilmiyorum ancak Ruh Evreninde Annihilus'u düşman olarak görsek ve filmin sonunda da bir Galactus easter egg i görsek süper olabilir.

THE LAST AVENGER OLABİLİR Mİ?

Videodaki beeeep sahnesinde gerçekten ne dediğini çok merak etmiş bir Marvel fanı, videonun frekanslarıyla oynayarak beep sesinin arkasında ne dediğini anlamaya çalıştı ve Mark Ruffalo'nun The Last Avenger dediğini buldu. https://twitter.com/antovolk/status linkinden siz de frekanslarıyla oynanmış şeklini görebilirsiniz.

PEKİ THE LAST AVENGER NE DEMEK?


Son Yenilmez anlamına gelen ve 1995 yılında Peter David tarafından yazılan çizgi romanın adı. Ancak çizgi romanın konusu şu anki filmlerde geçen hikayeden farklı. Çizgi romanın adını kullanıp konusunu da kullanmak zorunda tabiki değiller.Çizgi romanda ise Avengers'tan  intikam almak isteyen bir Ultron ve Kang the Conqueror'ın hikayesini anlatıyor.

Çekimlerde karakterlerimizin ellerine bağlı olan saat tarzı cihazın zamanda yolculuğa sebep olduğunu hepimiz düşünüyoruzdur. Kang the Conqueror'ın zamanda yolculuk gücü olduğu için belki yeni bir villian olarak görebiliriz ancak konu olarak The Last Avenger çizgi romanından alıcağını sanmıyorum.

Ben gönlüm Annihilation isminden yana ve hikaye olarak da daha çok ona benziyor bence. Sizin düşünceniz ne? Siz yeni Avengers filminin isminin ne olmasını isterdiniz?

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.