Friendly Neighborhood Spider-Man #5 İnceleme



Bu sayıda, May sonunda Peter'a durumunu açıklıyor. Peter hayatında çok kişiyi  gördüğünü söylüyor fakat May'in onun için en güçlüsü olduğunu biliyoruz.


Peter Parker / Spider-Man yaratıldığından beri, May ne olursa olsun onun yanındaydı. Peter May'i çok sevdi ve Mary Jane ile olan evliliğini hayatını kurtarmak için feda etti. May'in ölmesi gerçeği, Spider-Man’in hayatını değiştiriyor.



Tom Taylor’un Friendly Neighborhood'un başından beri yazdığı  Spider-Man gerçekten mükemmel çünkü Spidey’in her zaman dostane bir komşu olduğunu gösteriyor. Spidey, bir arayış içinde iken bir araba kovalamacasını durdurmak için harekete geçiyor, sadece arabanın oldukça iyi tanıdığı Miguel adında 16 yaşında bir çocuk tarafından sürüldüğünü görüyor. Miguel'i arabadan çıkarırken Spidey, Miguel'in bileğini çok sıkı tutuyor  ve onu kırıyor. Miguel'in neden bu karışıklığa bulaştığıyla ilgili üzücü hikayeyi öğrenen Spidey, arabayı alarak  polisin onu bulamayacağı bir yere iki çatı arasına ağ ile bağlıyor ve Miguel'e yardım ediyor.



Genel olarak, bu sayı oldukça etkileyici. Arkadaşlarınız ve aileniz için orada olmak, öfkenizi asla tüketmenize izin vermemek gibi ahlaki dersler veriyor.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.