Monarch Dosyaları #4- King Ghidorah



Sanırım bu yazıyı yazmak için yeterince bekledim. Filmin yeterince yaklaşmasını bekliyordum ama bu olmayacak gibi. O yüzden gelecek ay çıkacak film için heyecanınızı erkenden arttırmaya devam edeceğim.

Monarch dosyaları bilmiyorsanız Godzilla: King of the Monsters filminde gözükecek düşmanların kimler olduğunu pazarlama sayfasından aldığımız bilgilerle derlediğimiz serimizdir. Eğer bu seri ile ilgili daha çok detay öğrenmek isterseniz diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz.

King Ghidorah sanırım Godzilla'nın en azılı düşmanlarından biri. Fragmandan bildiğimiz kadarı ile kendisi Antarktika'da buzlar altında donmuş halde ve karakter hakkında çok bir şey bilinmiyor. Eski filmlerde ise King Ghidorah'nın bir sürü farklı geçmişi var. Uzaydan gelen ve gezegenleri yok eden bir uzaylı olması en çok bilineni ama filmde bunu kullanacaklarını çok düşünmüyorum. Belki de yeni bir fikir koyarlar masaya.



Profil
Monarch adı: Monster Zero

Sınıflandırma: Bilinmiyor
Doğası: Biyo-Elektrik
Vücut Yüksekliği: 521ft
Kanat Genişliği: Bilinmiyor
Menzil: Bilinmiyor


"Hydra'dan Gökkuşağı Yılanı'na, mitler üçlü başlı titanın dinlenme yerine ulaşmamızı sağlayan pusulaydı. Binlerce yıldır fısıldanan kabuslarda söylenmeyen bir isim. 'çok olan kişi (the one who is many)' adlı yaşayan bir nesil tüketme olayı. Biz ona Monster Zero diyoruz."



"Antarktika'nın donmuş tundrasının derinliklerindeki bir Monarch kapsama tesisinde, buzdan bir mezarda antik ama arkaplanı bilinmeyen üç başlı ve kanatlı bir yılan yatıyor. Bu sorgusuz şu ana kadar keşfedilmiş en büyük süper tür. 500 ft'i aşan uzunluğu ile Godzilla'yı yanında cüce olarak bırakıyor."

"Kranikal taramalar beyinlerde ayrı frontal lob özkütlesi olduğunu gösteriyor. Her kafanın farklı bilişsel işlevleri hatta belki de bağımsız düşünceleri olduğunu gösteriyor."



"Monster Zero'nun cilt tabakası altınla kaplı. Metalurjik çalışmalar cildin vücut boyunca biyo-elektrik akımlar iletme görevi gördüğünü öne sürüyor. Canavarın vücudundaki birkaç bölgede yanık ve pençe izlerini hatırlatan yaralar keşfedildi. Şu anda belirli çalışanlar tarafından soruşturuluyor."

"Kanattaki kas tendonları o kadar güçlü ki uçarken koca aerodinamiği hortum gücünde rüzgarlar yaratabilir. Vücudunda elektrik akımlarını ileten reseptörler ile dolaşırken havadaki su buharını ekstrem seviyelerde ısıtarak kendi yerel fırtınalarını yaratabilir. Basit bir ifadeyle, eğer Monster Zero bir daha uçarsa stratosfer gökyüzünün hiç görmediği bilinmeyen bir yıldırım ve şimşek şiddeti ile yırtılır. Kripto dil bilimcileri binlerce yıllık Monarch veri tabanında Monster Zero'ya ait tüm çevirileri analiz etti. Antikler ona Ghidorah derdi."

Bir parçanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Tüm ana düşmanları anlatmış olduk. Muhtemelen bir sonraki yazı (gelirse) filmde açıklanmayan ama muhtemelen göreceğimiz diğer titanlar hakkında olacak.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.