DC Black Label Nedir ?


DC, 2018 yılında sadece New Age Of Heroes ve DC Ink'in yanında bir başka birtakım seri ile evrenlerini genişletmeye devam ediyor. Muhteşem yazarların ve çizerlerin takım olup daha çok büyüklere yönelik yazdığı Black Label'a merhaba diyin! DC bu konuda çok kararlı arkadaşlar. Modern çağın Watchmen'i ve Killing Joke'u gibi benzetmeler yapılıyor. Bu markanın altında çıkacak seriler DC devamlılığı dışında olacak. İlk dalga olarak 6 seri tanıttılar. Hepsini aşağıda bulabilirsiniz. Bazı serilerin takımı daha tam olarak açıklanmadı.


Superman: Year One 



Aslında bu seri geçen yaz San Diago Comic Con'da duyurulmuştu. Serinin takımında Frank Miller ve bir türlü ısınamadığım John Romita Jr. bulunmakta. Hikaye Superman'in ilk zamanlarını yeniden farklı bir tat katarak anlatacak.


Batman: Last Knight On Earth 

Bu seri ise New York Comic Con'da ucundan açıklanmıştı. Daha kapağımız yok ama takım umut verici. Güncelde Metal serisindeki işlerinden mutlaka tanıyacağınız Scott Snyder ve Greg Capullo var. Hikaye ise baya umut verici. Batman gelecekte bir çölde Joker'in kafasını bir kavanozun içinde yanında tutmuş halde bulur kendisini. İşte burada "anlatılmış son Batman hikayesi" başlar.


Batman: Damned


 Brian Azzarello ve çizer Lee Bermejo bir "korku" hikayesi oluşturuyor. Bu hikayede Joker bir köprü altında ölü bulunur ve Batman ile John Constantine katili bulmak için mistik bir yolculuğa girer.


Wonder Woman: Historia


Yazar Kelly Sue DeConnick ile çizer Phil Jimenez 3 kitaplık bir Wonder Woman origin hikayesi yapıyor. Çok fazla bilgimiz yok ama hikaye Steve Trevor'ın adaya gelmesi ile başlayacak.


Wonder Woman: Diana's Daughter

Wonder Woman 20 yıl önce gizemli bir şekilde kaybolur ve onla birlikte insanlığın umudu da. Ama artık başka bir kahraman doğuyor ve bu kahramanı Greg Rucka ele alıyor. Çizer daha belli değil. 


The Other History Of DC Universe


John Ridley (12 Years a Slave, The American Way), Dc evrenindeki önemli anahtar anları sosyopolitik açıdan yeniden bize sunacak. Bu büyük olayları daha küçük çaplı karakterler olan John Stewart, Vixen ve Katana gibi kişilerin gözünden olacak. 

Şu anlık açıklanan seriler bu kadardı. Siz DC Black Label'ı nasıl buldunuz? Yorumlara yazabilirsiniz. Sonraki haberlerde görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.