DC Mayıs Ayından Öğrendiklerimiz


Her ay DC, Marvel ve diğer çizgi roman şirketleri birkaç ay sonra yapacaklarını tanıtıyor. Biz de bu tanıtımlardan öğrendiklerimizi her ay sizlere aktaracağız. İyi okumalar!


YENİ SERİLER, GİDEN SERİLER 


Mayıs ayında başlayan serilerde DC Nation adlı yeni çıkacak önemli hikayelere hazırlık yapan seri bulunmakta. Ayrıca No Justice hikayesi başlıyor. No Justice neymiş diyenleri buraya alalım. Action Comics #1000 ardından serilerin hikayelerini bitirmek için tek sayılık iki Superman'in serisinin sayısı çıkacak. Son olarak Dark Universe evreninden The New Challengers serisi geliyor. Bitenlerde ise Batgirl and the Birds Of Prey 22. sayısı ile final yapıyor. Batman: White Knight da 8.sayısı ile büyük hikayeyi kapatıyor. Mayıs ayında Super Sons serisine veda etmeye hazırlanın.

JAMES TYNION IV'E VEDA


Detective Comics #981'de "Batman Eternal" hikayesinin sonuna geliyoruz. Sayının açıklamasında James Tynion IV'in "muhteşem" Batman hikayelerinin sonuna geldiğimiz yazıyor. Umarız kendisine güzel bir veda hazırlanır. 

DEADSHOT KIZININ PEŞİNDE 


Mayıs ayında çıkacak Suicide Squad hikayesinde Deadshot'ın kızını Kobra kaçırıyor. Bunun üzerine Batman Deadshot'ı hapishaneden kaçırarak birlikte kızını kurtaracaklar. Amanda Waller bunun üzerine Deadshot'ı yakalamak için Suicide Squad'ı gönderecek.

DİĞER HABERLER

  • Batman: The Dark Prince Charming'in 2. kitabı çıkıyor.
  • Flash War hikayesi başlıyor.
  • Green Arrow Annual 2 bir No Justice Tie-In'i olacak.
Bu ayın önemli haberleri bu kadardı. Sonraki haberlere kadar hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.