Star Wars Günlükleri-1: Darth Vader #7 İnceleme


Darth Vader #7 İnceleme

İlgili resim

7. sayı seriye Jocasta Nu karakterinin dahil olduğu ve Darth Vader'ın yeni bir görev aldığı heyecanlı bir sayı olmuş.

Sayı, serinin neredeyse tüm sayılarında olduğu gibi tam soluk devam ediyor. Öncelikle sayı Jocasta Nu'ya odaklanmış bir durumda karşılıyor bizi. Jocasta Nu'nun amacı ise jedilığı devam ettirmek ve bunun için ne gerekiyorsa yapmak. Evet, bu ablamız bir jedi ama elinde ışın kılıcından çok kitap görürsünüz. Buna rağmen ışın kılıcını da kötü kullanmaz, sonuçta kendisi bir jedi. Bunun dışında İmparatorluk hala çok kararlı ilerliyor, ve artık Lord Vader'ın bir asistanı var. Neredeyse tüm sayı boyunca karakter onunla beraber hareket ediyor.

İlerleyen yerlerde Jocasta Nu'nun evi diyebileceğimiz içinde gemiler ve birçok üzerinde çalıştığı eşya bulunuyor, çizer Gıuseppe Camuncolı'yi tebrik etmek gerekiyor çünkü bence sayıyı çok güzel yorumlamış.




Sayının İlk Sayfası
Görüşlerim

Sayı kısaca Darth vader'ın bir jedi'ın izini sürmesini göstererek hikayeye güzel bir başlangıç yapıyor. Doğruyu söylemek gerekirse bu sayıda diğer sayılarda olan kadar aksiyon ve heyecan yoktu fakat yeni bir olaya giriş yapıldığından ve olaya yeni karakterler eklendiğinden diğer sayılarda olan aksiyonu beklememek gerekiyor. Yazar ve çizere gelirsek zaten seri başlangıcından beri çok iyi bir iş sergiliyorlar yani eleştirilecek çok kusurları yok, sadece övebiliriz diye düşünüyorum. Sonraki sayılarda kalite düşer mi artar mı okuyup göreceğiz, ancak ben yeni Story Arc başladığından dolayı bu sayıyı almanızı öneririm. Bugünlük de bu kadar, ben yazarken zevk aldım umarım sizde aynı zevki alabilmişsinizdir, sonraki incelememizde görüşmek üzere. Hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.