Marvel'ın En Güçlü 5 Mutantı






Marvel'ın En Güçlü 5 Mutantı

Bu yazımızda sizlere Marvel'ın meşhur mutantlarının en güçlülerinden bahsedeceğiz. Bu yazımız sayesinde Marvel evreninin en güçlü mutantlarından haberdar olmuş olacaksınız. 

1-Franklin Richards 


Fantastic Four çizgi romanın baş karakterlerinden olan Reed Richards ve Susan Richards ikilisinin oğuludur kendisi. O kadar güçlüdür ki Galactus'u yenebilir hatta yeni bir evren bile yaratabilir! Bunlar yetmezmiş gibi bir de gerçekliği bükebilir, molekül değiştirebilir ve telapati gibi güçleri de vardır bu arkadaşımızın. Ayrıca beyin gücüyle bütün galaksiyi yok edebilecek güç elde edebilir, bu yüzden babası Reed Richards oğlunun beyinine bir kapak takar. 


2-Nathan Gray


Bu ağabeyimiz Age of Apocalypse evreninde Apocalypse'ı yenmek için Jean Grey ve Cylops'dan genetik örnekler alan Sinister tarafından oluşturulmuştur. Kendileri en güçlü mutantlardandır. Spider-Man ile yakın arkadaşlardır.Worldwallker olarakta bilinir. Arkadaşları ona kısaca 'Nate'der.


3-Apocalypse

Bu iri yarı ağabeyimizin ise boyundan posundan belli oluyor kendisinin ne kadar güçlü olduğu. Apocalypse fiziksel açıdan çok güçlüdür. Vücudundaki atomların yapıları ile oynayabilir, uçabilir, yiyeceksiz ve susuz bir kaç hafta hayatta kalabilir ve aldığı yaralar ölümcül olsa bile hızlı bir şekilde iyileşir. Ayrıca bilinen en eski mutanttır.

4-Dark Phoenix 

Bu ablamızın Jean Grey gibi telepati ve telekinez güçleri vardır. Maddenin moleküler yapısı ile bir çocuğun oyuncaklarıyla oynadığı gibi oynayabilir. Sesten daha hızlı uçabilir ve Phoenix Force'u kullanarak hiper uzayda gezip tozabilir.


5-Phoenix

null

Evrenin kozmik güçlerinden bir tanesidir. Jean Grey ölmeden önce Jean Grey'in vücudunda bulunmuştur. Jean Grey'in ölümünden sonra Hope Summers'ın bedenine girmiştir. İnsanların vücutlarına girdiği anda insanları diğer insanlara oranla binlerce kat daha güçlü kılar. Ayrıca evrendeki REBORN  (yeniden doğuş) kavramının sembolüdür.



Bu da bizden size extra olsun, 5 okuyana 1 extra!


BONUS: Beyonder

null

Aslında bu yakışıklı ağabeyimize tam olarak mutant diyemeyiz. Ama Profesör X'e sorarsak Beyonder'da bir mutant. Beyonder Marvel evrenin en güçlü 3.karakteridir, çok uzatmayacağım ne kadar güçlü olduğunu şu 2 maddeden anlayabilirsiniz: 

1-Galactus, Eternity ve Death gibi pek çok karakterin yaşaması tamamen kendisinin insafına bağlıdır.
2-Kendi evrenini yaratabilecek bir güce sahiptir ayrıca kendileri.

Bir yazımızın daha sonuna geldik. Sizlere Marvel evreninin güçlü mutantlarından kısaca bahsettim bu yazıda. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere, kendinize iyi bakın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.