Venom ile X-Men Blue Crossover'ının Tüm Detayları


İlk defa New York Comic Con'da Marvel tarafından duyurulan Venom ve X-Men Blue Crossover'ı "Poison X" ile ilgili geçtiğimiz haftalarda yeni detaylar açıklandı. Bu haberde ise tüm çıkan detayları bir araya toplayacağız.

Nedir Bu Poison X ?

Adı üstünde Poison X, Venom ile X-Men'in birleşip ilk Venomverse hikayesinde gördüğümüz "Poison"ları durdurmaya çalışmasıyla ilgili. Poisonlar simbiyota yapışan ve yeterince tüketip hem simbiyotu hem de sahibi kontrol edebilen bir canlıdır. Venomverse'ün sonunda bu olayların daha bitmediğini ve devamının geleceğini görmüştük. Tabi bu devamın X-Men Blue ve Venom arasında geçen bir hikayede beklemiyorduk.

Okuma Sırası ve Zamanı

Resimde gördüğünüz gibi okuma sırası güzelce sıralanmış ama benim tavsiyem önden bir Venomverse okumanızdır. Düşman ve olaylar ile ilgili arkaplana ulaşabilirsiniz. 5 sayılık minibir hikaye. Muhteşem olduğunu söyleyemem ama kötü değil. X-Men Blue Annual #1 Ocak ayında çıkacak. Diğer sayılar ise Şubat'ta. 

X-Men Blue Ekibine Gelen Yeni Güncelleme

Alttaki kapaktan anlayacağınız üzere X-Men Blue ekibine bir simbiyot güncellemesi gelecek.
Bu hikayenin aynı zamanda karakterler üzerinde bir etki yaratacağı söylendi. Şahsen tasarım olarak en hoş bulduğum Angel oldu. Normal halini beğenmediğim için bu hali daha iyi geldi. Peki siz bu hikaye hakkında ne düşünüyorsunuz ? Okumayı düşünüyor musunuz ?
Yorumlarda belirtebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.