Obi-Wan Kenobi Filmi 2019 Yılında Çekilecek!

İlgili resim

Obi-Wan Kenobi'nin etrafında dönen bir söylentiye göre Star Wars spin-off filmi, Ocak 2019'da filme başlamak için hazırlanıyor ve Stephen Daldry hala yönetmenlikten bloke edilmiş durumda. Gelen haberler, Ağustos ayında Lucasfilm'in henüz projeyi kurma sürecinde olduğunu belirtmişti. Ancak şimdi üretim kaynakları Omega Underground'a, filmin 2019'un başında, Londra'daki Pinewood Stüdyoları'nda başlaması için harekete geçtiğini söyledi.

Site ayrıca filmin “Joshua Tree” de üretildiğini bildirdi. -Luke Skywalker'in gezegeni Tattooine için çekim yeri olarak bilinen milli park- Obi-Wan projesinin, sürekli genişleyen "Star Wars Evreni"nin sonuncusu olması planlanıyordu. Aralarında ödül avcısı Boba Fett ve büyük boy Jedi ustası Yoda olan diğer karakter merkezli spin-off filmderler de uzun bir süre tartışılmıştı.

İlgili resim

Obi-Wan'ı üç Star Wars prequelinde canlandıran ve 2015'deki The Force Awakens'da karakteri seslendiren Ewan McGregor, geçen sene rolüne dönmeye açık olacağını söylemişti. Fransız film dergisi Premiere’e “Sonuncusuyla Alec Guinness’in ilkini anlatmak için bir hikaye olduğunu düşündüm” dedi. “Bu hikayeyi filme çekmek benim için çok eğlenceli olurdu. Doğrusu artık 45 yaşındayım, Alec Guinness neydi, 60? Aslında ikisini de yapabilirim (gülüyor)!” Söylentilere göre, Obi-Wan projesinin 2020'de, yani Mayıs 2018'de çıkacak Solo: A Star Wars Story ve Aralık 2019'da çıkacak JJ Abrams'ın Star Wars: Episode IX sonrasında çıkacak. Ancak bunlar sadece söylenti, henüz netleşen bir şey yok. Haberler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz...

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.