Eylül Ayında Beklediğimiz Oyunlar

Eylül ayı. Muhteşem dolu sonbaharın başlangıcı. Bu ay bizi güzelce tutabilecek oyunlar olduğunu söyleyebilirim. Bu yazıda eylülde çıkacak olan ve beklediğimiz oyunları yazacağız. 


Destiny 2: Forsaken (PC, PS4, Xbox One)- 4 Eylül

Destiny 2 adlı büyük shooter oyununun ikinci yıl dlc'si 4 eylülde geliyor. Oyunu kutulu aldıysanız sanırım bu dlc'yi de Taken King gibi başka bir kutu olarak almanız gerekebilir. DLC yeni silahlar ve  modlar içerecek. Ben oyunu oynamadım ve burada oynayanlar bu dlc ile ilgili daha iyi konuşabilirler. Sadece zamanımı harcamak istediğim bir oyun değil.

Heyecan Metre: 0,5/5

Marvel'S Spider-Man (PS4)- 7 Eylül
Ama bu zamanımı harcamak istediğim bir oyun. E herhalde anlatmaya gerek yok. 2017'deki oyun içi görüntüleri ağzımızdan sular aka aka izlerken oyunun gelişini bekliyorduk. Şimdi ise her gün heyecanımız artıyor ve günler azalıyor. Açık Dünya New York'ta havada ağ ata ata taklalar atacağımız bu oyunda bolca kostüm, düşman ve yan görevler göreceğiz. Bizim için eylül ayının yıldızı bu diyebiliriz.

Heyecan Metre: 5/5


Shadow of the Tomb Raider (PS, XBOX1, PC)- 12 Eylül

Reboot serisinin 3.oyunu Shadow of the Tomb Raider ile maceraya yeniden gireceğiz. Güzel çatışmalar ve heyecanlı anların bulunduğu bu oyun bu sefer biraz daha gizliliğe yöneltecek gibi. Aslında kesinlikle beklediğim bir oyun olabilirdi ama Spider-Man'in tarihine çok yakın olması azıcık bozuyor ama yine de macera oyunu seviyorsanız ama PS4'ünüz yoksa bir bakın deriz.

Heyecan Metre: 3.5/5

Valkyria Chronicles 4 (PS4, XONE, NS, PC)- 25 Eylül
Taktisksel RPG oyunu serisi Valkyria Chronicles, 4. oyunu ile sahalara geri dönüyor. Bir grubu kontrol ettiğiniz strateji oyununun Demosu umut verici gelse de muhtemelen oynamayacağım bir oyun ama eğer sıra tabanlı bir oyun arıyorsanız bu günlerde bir bakın derim. Eğer çok iyi yorumlar alırsa belki ben de alırım.

Heyecan Metre: 2/5


Life is Strange 2 (PC, PS4, Xbox One)- 27 Eylül
İlk oyundan bağımsız olan ve bölüm bölüm yayınlanan Life Is Stange 2, iki kardeşin trajik hayatını anlatıyor. Seattle'daki evlerinden silah içeren bir olay yüzünden uzaklaşan kardeşleri anlatan oyunu az da olsa bekliyorum. İlk oyunu karakterleri ve oaly örgüsü yüzünden beğenmemiştim ama bu sefer bir kardeş hikayesi olacağı için daha çok ilgimi çekti. 

Heyecan Metre: 2.5/5

Bu Ay Çıkacak Spor Oyunları
Spor oyunları ile ilgili bir beklentim yok ama aranızda her yıl bekleyen vardır diye bahsedeyim. İlk olarak yeni modlar bulunan Fifa 19, 20 eylülde XboxOne, PS4, NS, PC, PS3, Xbox360 için gelecek. NBA 2K19 ve NBA Live 19 ise 7 eylülde gelecek. Farklarını hiç bilmiyorum. Sanırım çıktıkları yerler bir farklı. NBA2K19 PS4,XboxOne, NS, PC için gelirken; NBA Live 19 sadece PS4 ve XONE'a geliyor. 

Heyecan Metre: 0,5/5

Eğer kaçırdığımız oyunlar varsa veya sizin beklediğiniz oyunlar varsa yorumlarda belirtebilirsiniz. Sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın.

1 yorum:

  1. Şu SPider Man oyunucu için bir tek ben hype değilim herhalde...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.