Avengers 4'te Thanos Tarihe mi Karışacak?


Avengers 4’te Thanos Tarihe Karışabilir!

Çizgi roman uyarlamaları ile bilinen fantastik şirket Marvel, bundan 10 sene önce Iron-Man ile beyazperde de karşımıza çıktı. Daha sonra ilk Avengers Captain America, Thor, Hulk, Black Widow, Hawkeye,Iron-Man, Doctor Strange,Vision, Scarlet Witch gibi karakterler ile karşımıza çıkan Marvel, süper kahraman takımı Avengers'ı kurdu.

İlk olarak 4 Mayıs 2012 yılında çekirdek Avengers kadrosu ile karşımıza çıkan Marvel, esas kahraman filmlerine sahip Iron-Man, Captain America, Thor ve Hulk yanlarına S.H.I.E.L.D 'den Nick Fury, Hawkeye ve Black Widow'u alarak Loki ile onun uzaylı yandaşları ile savaşmışlardı.

İkinci olarak The Avengers: Ages of Ultron ile 1 Mayıs 2015 tarihinde karşımıza çıkan ekip bu kez Stark ve Banner tarafından yaratılan ve insanların evrim geçirmesi gerektiğini ve bu evrimin oluşması için ise insanların yok olması gerektiğine inanan Ultron'a karşı savaş vermişlerdi.

Son olarak ise hepimizin senelerdir beklediği o film ile karşımıza çıktılar. Avengers: Infinity War!
Bu kez bilindik kadroya Black Panther, Spider-man, Doctor Strange, Guardians of Galaxy, Vision, Bucky Barnes, Falcon ve War Machine de dahil oluyordu. Evrenin en tehlikeli düşmanına sahip olacağı taşlar ile yavaş yavaş erişecek olan Thanos'a karşı birlik olarak mücadele vermişlerdi ve en sonunda o beklenen hareket ile evren toz olmuştu.

Fakat Avengers 4'te işler değişebilir!



Geçtiğimiz günlerde piyasaya Thor ve Rocket Raccoon'a ait bir oyuncak sızdırıldı. Basit bir sızıntı gibi gözüküyor olsa da buradan kapacağımız bir kaç şey var!

Öncelikle kostümleri ilgimizi çekiyor. Bu beyaz kostümler Marvel hayranlarının aklına "Zaman Yolculuğu için Olabilir mi?" sorusunu getirdi.

Muhtemelen filmde bu tür bir kostüm giymeyecek olsalar da bence de bir zaman yolculuğuna işaret ediyor. Fakat bu oyuncak görseli ile ilgili tek gelişme kostümler değil. Görselin üzerinde yer alan açıklama meraklı marvel severler tarafından Reddit üzerinde okundu.
İşte Reddit üzerinde okutulan o önemli açıklama;
Asgardlı Thor güçlü Stormbreaker'ını yeni düşmanlara karşı kullanacak. Rocket da yeni ekip arkadaşlarıyla birlikte bir takım kurarak galaksiyi çok daha korkutucu bir düşmana karşı korumak zorunda kalacak.
 Açıklamaya baktığımız zaman kesin olarak anladığımız tek şey Thanos dışında daha güçlü bir düşmanın olacağı yönünde. Henüz Thanos'a karşı işleri düzeltmeye çalışırken mi yoksa yepyeni bir kötü karakter mi olacağını bilmiyoruz. Fakat ilk düşünce Galactus'un Thanos'un sahip olduğu gücü elde etmek istediği yönünde. Galactus, Thanos'un gücünü kıskanmış olabilir mi?

Gerçekleri ismi bile daha belli olmayan Avengers 4:Infınıty War Part-2 ile 3 Mayıs 2019 tarihinde öğreneceğiz.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.