Three Jokers'da 'Okurları Çıldırtacak Easter Egg'ler Var'!



Yaklaşan Batman: Three Jokers serisinin çizeri Jason Fabok, çizgi romanın Batman hayranları için birçok Easter Egg içereceğini belirtti.

Twitter'da bir gönderi paylaşan Fabok, Three Joker'dan sevdiğim panelleri paylaşmayı çok isterim... AMA... henüz bir şey göstermemeye karar verdik. Ancak, yoğun paneller, epik çekimler ve Batman hayranlarını çıldırtacak Easter Egg'lerden oluşan bir kitap alacaksınız! dedi. Aşağıdan paylaşımına ulaşabilirsiniz.



Geoff Johns tarafından yazılan Batman: Three Jokers, 46 sayfalık üç sayıda yayınlanacak. Şu anda bir çıkış tarihi belli olmamasına rağmen, Johns yılın sonundan önce piyasaya sürüleceği konusunda iyimser.

DC'nin Black Label baskısı altında piyasaya sürülecek olan hikaye, DC'nin sürekliliğinin ana çizgisine bağlanacak ve DC Evreni'nde faaliyet gösteren Joker'in üç ayrı versiyonunun varlığını açıklayacak. Batman'le birlikte görünecek kahramanlar, Joker'in kanlı bir geçmişi bulunan iki karakter olan Jason Todd ve Barbara Gordon. Seri için çoğu okur gibi bizler de oldukça heyecanlıyız. Bakalım nasıl bir seri bizleri bekliyor...

1 yorum:

  1. Merhaba, Malatya Rent a Car Olarak takip ediyorum blogunuzu gerçekten harika paylaşımlar yapıyorsunuz.

    Beşkonaklar Malatya Oto Kiralama ve Malatya Havalimanı Araç Kiralama Hizmetleri.



    Ayırıca hizmet verdiğimiz Malatya Web Tasarım firması olarakta sitenizi ziyaret ettik gayet başarılı paylaşımlar yapıyorsunuz elinize sağlık.

    Malatya Malatya Web ve Malatya Google Seo Hizmetleri

    Bu yorumu bırakıp sizi terk etmiyoruz sürekli sayfanızı ziyaret edeceğiz sitenizi "Yer İmlerine" ekliyorum.

    Hoşça kalın, iyi bloglamalar.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.