Kim Bu Spider-Man'in Yeni Düşmanı?


Spencer geldiğinden beri belki de en merak edilen soru bu. Karakter ile ilgili sadece iki şey biliyoruz, Peter'ın kimliğini bilmesi ve kadın olması. Karakter ile ilgili ortalıkta gezen bir teori var ve bu teori bana biraz mantıklı geldi.


One More Day'i hepimiz biliyoruz. May vurulduğu için Peter ve MJ anlaşma yaparak evliliklerini var oluştan siliyor ve yeni zaman çizgisi yaratılıyor. Asıl nokta ise orada Mephisto anlaşmayı yaptıktan sonra onlara eğer anlaşma yapmasalardı olacak kızlarını göstermişti. Dediğim teoriye göre de One More Day etkileri hâlâ devam ediyor ve Peter ile MJ'in kızı aslında bir şekilde şimdiki evrene geliyor ve bu karaktere dönüşüyor. Böyle bir şey olursa güzel olabileceğini düşünüyorum ama güzel şekilde bağlanmalı. Gerçekten kim olduğunu çok merak ediyorum umarım bu meraka değen biri çıkar.


Karakteri en son 18. Sayıda MJ uyurken baş ucunda gördük ve eğer gerçekten orada sadece ona göz kulak olmak için oradaysa olabilitesi artıyor teorinin çünkü annesine neden zarar vermek istesin ki?

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.