Marvel Haziran 2019 Ayından Öğrendiklerimiz


Her ayın son haftalarında DC, Marvel ve birçok çizgi roman şirketi 3 ay sonra yayınlayacakları sayıların kapaklarını ve açıklamalarını paylaşıyor. Bizde sizler için tüm bu açıklamaları teker teker okuyoruz ve öğrendiğimiz ilginç bilgileri size sunuyoruz. İyi okumalar dileriz!

SILVER SURFER YENİDEN KENDİ SERİSİNE KAVUŞUYOR

Guardians of the Galaxy'nin ilk sayısında gördüğümüz kahramanların çoğunun bir kara deliğe yakalandığını okumuştuk. Silver Surfer da onlarda biriydi. Haziran ayında çıkacak olan Silver Surfer Black serisinde ise karakterin bu durumdan nasıl kurtulacağını ve kurtulurken neler yaşayacağını okuyacağız. Seri 5 sayıdan oluşacak ve Guardians of the Galaxy'nin yazarı Donny Cates tarafından yazılacak. Çizer koltuğunda ise Tradd Moore oturacak.

SPIDER-MAN CEPHESİNDE NELER YAŞANACAK?

Haziran ayında Spider-Man serilerinde önemli birtakım olay yaşanacak. İlk olarak yeni bir Black Cat serisi geliyor. Jed Mackay'in yazdığı seride Black Cat, New York Hırsızlar Çetesi ile yüz yüze gelecek. Bunun yanında Spider-Man'in bu yıl ki Annual sayısında Spider-Ham adlı ünlü domuzun hikayelerini okuyacağız. Son olarak ise Amazing Spider-Man'in 24.sayısında seride uzun zamandır gördüğümüz ama kim olduğunu veya ne yaptığını bilmediğimiz kötü adam hakkında açıklamalar olacak. Karakter hakkındaki teorimize ise buradan ulaşabilirsiniz.

THANOS'UN DOĞUŞU

Donny Cates'in yazdığı serilere geri dönecek olursak Guardians of the Galaxy serisinde de epey ilginç olaylar yaşanacak. 6.sayının açıklamasına göre büyük bir kapışma okuyacağız. Guardians ekibi Dark Guardians ile mücadele ederken Black Order da savaşa dahil olacak ama işler buradan daha da kötüye gidecek çünkü Thanos yeniden canlanacak. Ayrıca bir Annual sayısı çıkacak ve sayıda kara deliğe düşen karakterlerin neler yaşadığını okuyacağız. Bol yazar ve çizerli kadroda Yıldıray Çınar da yer alıyor.

Marvel'ın haziran ayından öğrendiklerimiz bu kadardı. Çok fazla bir şey yok açıkçası. Sizin en merak ettiğiniz olay ne? Sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.