Jonathan Hickman'dan Yeni 'X-MEN ÇAĞI'

Marvel'in X-Men başyazarı Jonathan Hickman, "Dawn of X" döneminin daha geniş bir parçası olarak X-Men ve New Mutants'ı başlatacak. Comic-Con International: San Diego’daki Marvel’ın "Next Big Thing" panelinde ilan edilen seride Hickman, X-Men’de çizer Leinil Francis Yu ve New Mutants’ta yazar Ed Brisson ve çizer Rod Reis’la birlikte çalışacak.

X-Men'in Ekim ayında, New Mutants'ın ise Kasım ayında yayımlanması bekleniyor.
İşte ilk sayıların detayları:

X-MEN #1
Yazan JONATHAN HICKMAN
Çizen LEINIL FRANCIS YU
Kapak çizeri LEINIL FRANCIS YU
X-MEN İÇİN YENİ BİR ÇAĞ
X-Men kendisini olasılıklarla dolu yepyeni bir dünyada bulur… ve işler hiç bu kadar iyi olmamıştır! Jonathan Hickman (HOUSE OF X, POWERS OF X, SECRET WARS) ve yıldızz çizer Leinil Yu (NEW AVENGERS, CAPTAIN AMERICA) Cyclops'un destanını ve elinden seçilmiş mutant güç merkezi kadrosunu ortaya koyuyor!

NEW MUTANTS # 1
Sayı 1 JONATHAN HICKMAN & ED BRISSON tarafından yazıldı.
Sayı 2 JONATHAN HICKMAN tarafından yazıldı.
Çizen ROD REIS
Kapak çizeri ROD REIS
Klasik New Mutants (Sunspot, Wolfsbane, Mirage, Karma, Magik ve Cypher), kayıp üyelerini bulmak ve iyi haberleri paylaşmak için birkaç yeni arkadaşla (Chamber, Mondo) bir araya gelirler.


Ayrıca X-Men ve New Mutants'a ek olarak, dört ek seri daha var.
İşte diğer serilerin ilk sayıları hakkında detaylar:

MARAUDERS #1
Yazan GERRY DUGGAN
Çizen MATTEO LOLLI
Kapak çizeri RUSSEL DAUTERMAN
Ekim 2019'da Raflarda!
X-MEN ŞAFAĞA YELKEN AÇIYOR!
Bu şanlı şafak vaktinde bile, Mutantlar, insanların sıkıntıları ve baskılarıyla karşı karşıya. Kaptan Kate Pryde tarafından yönetilen ve Emma Frost ie Hellfire Trading Company tarafından finanse edilen Marauders Storm, Pyro, Bishop ve Iceman, nefret edilenleri ve korkulanları korumak için denizlere yelken açtı!

EXCALIBUR # 1
Yazar TINI HOWARD
Çizer MARCUS TO
Kapak Çizeri MAHMUD ASRAR
Ekim 2019'da Raflarda!
YENİ BİR GÜN KURULDU!
Mutantlar her zaman özeldi... çevrelerindeki dünyayla - ya da dünyalarla - olan ilişkileri gibi. Bu yeni çağın doğduğu gibi, mutantlar ile dünyanın büyüsü arasında yeni bir bağlantı oluşur! Yeni Captain Britain, yoldaşları Rogue, Gambit, Jubilee, Rictor... ve belki Apocalypse ile kaos içinde yeni bir yol yaratabilir mi ?!

FALLEN ANGELS # 1
Yazar BRYAN EDWARD HILL
Çizer SZYMON KUDRANSKI
Kapak çizeri ASHLEY WITTER
Kasım 2019'da Raflarda!
HEPSİ CENNETE AIT DEĞİL!
Psylocke, kendisini Mutantlar'ın bu yeni dünyasında, içinde bulunduğundan emin olmadığı bir yerde bulur… ama geçmişinden gelen bir yüz yalnızca öldürülmek üzere geri döndüğünde, intikam almak için benzer hisseden diğerlerinden yardım ister. Cable ve X-23, tüm Mutantlar'ı tehlikeye atabilecek kişisel bir görev için Kwannon'a katılır.

X-FORCE # 1
Yazar BENJAMIN PERCY
Çizer JOSHUA CASSARA
Kapak çizeri DUSTIN WEAVER
Kasım 2019'da Raflarda!
GELECEĞİN MALİYETİ UCUZ DEĞİLDİR.
X-Force mutant dünyanın CIA'idir- yarı istihbarat dalı, yarı özel operasyon... Bir tarafta Beast, Jean Grey ve Sage, diğer tarafta Wolverine, Kid Omega ve Domino. Mükemmel bir dünyada, bir X-Force'a gerek kalmayacak. Orada değiliz... Henüz.

Serilerin kapaklarına aşağıdan göz atabilirsiniz.












Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.