Ben Affleck ve Matt Damon, The Last Duel ile Bir Araya Geliyor!




Ben Affleck ve Matt Damon Aynı Projede!

Ridley Scott'un yönetmenliğini yapacak olduğu yeni filmi The Last Duel ile ilgili detaylar şu günlerde netleşmeye başladı. Bir intikam hikayesi olan ve aynı isimli Eric Jager'ın romanına dayanan filmde Ben Affleck ve Matt Damon beraber yer alacak. Neredeyse hazır olan senaryoyu ise Matt Damon, Ben Affleck ve Oscar'lı senarist ve yönetmen olan Nicole Holofcener beraber tamamladılar. The Last Duel'in bir diğer detayı ise Matt Damon ve Ben Affleck'in Oscar kazanan Good Will Hunting'den sonra beraber yazdıkları ilk senaryo olması.

The Last Duel, Eric Jager'in " The Last Duel: A True Story Of Trial By Combat In Medieval France" kitabından uyarlanacak. Başrolleri Affleck ve Damon'un paylaştığı yapım iki yakın arkadaşın intikam hikayesini konu alacak. Norman şövalye Jean de Carraouges ve Norman bey Jacques Le Gris, iki yakın arkadaşlardır. Carraouges savaşa gider ve döndüğünde her şey değişir. Yakın arkadaşı Le Gris, Carraouges'ın karısı Margarite'e tecavüz etmekten yargıç karşısına çıkmıştır. Kimse Margarite inanmaz ancak bunun üzerine asker Fransa kralına itiraza gider ve bunun sonucunda düello kararı çıkar. İki arkadaş düello yapacak ve bu düello sonucuna ise birinin ölmesi gerekmektedir. Hayatta kalan kişi Tanrı'nın isteğini yerine getirecek olduğu için, eğer Le Gris hayatta kalırsa cezası düşecek ve aklanacak, eğer Corraouges kaybederse karısı cezalandırılacaktır.

The Last Duel hakkındaki bir diğer detay ise kitabın haklarının Fox'ta yer almasıydı. Disney'in Fox'u satın alması ile de Disney'e geçen haklar sebebi ile yapımın ne zaman beyazperdede olacağı merak konusu.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.