Spider-Man Life Story #5 İnceleme



Farklı hikayeleri yaratıcı bir şekilde birleştiren fantastik bir seri. Peter Parker karmaşık, kusurlu ve etkileyici. Gerçekten günümüzün en iyi Spider-Man hikayelerinden biri.


Peki bu sayı nasıldı? Öncelikle sayıda ana kötümüz Morlun'du ve Morlun'u, Spider Verse'e kadar sevdiğim söylenemez. Bu sayıda Morlun iyiydi, girişte aktif Spider-Man'imiz Ben'ı öldürüyordu.  Peter Parker ise bu sırada ailesiyle birlikte yaşamına devam etmekteydi. Ailesiyle, Ben'in ölümünü öğrenince küçük bir aile draması başlıyor ama sıkıcı değil. Peter New York'a ulaştığında, hikayede genel olarak okuyucunun görmediği önceki olaylara, karakterlere ve diğer karakter eylemlerine atıfta bulunan referanslar vardı. İç Savaş’a, diğer ülkelerle yurtdışında olan sorunlara, Süper Kahramanlar’nın günlük işlerine atıfta bulunmakta.


Hikâyenin sonucu bize iki farklı açıdan geliyor. İlki Morlun'un, Parker'ın ailesini yakalaması ve  savaş verneleri. İkincisi, Peter'in Ben’in ölümünden sonra Parker Industries’e geri dönmesi üzerine, New York'daki Tony ve Spider-Man arasındaki savaş. Gelecek ayın final olacak sayısını gerçekten de dört gözle bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.