SDCC19 1.Gün: Tüm Fragmanlar ve Haberler


San Diego Comic Con geldi çattı ve bununla birlikte önümüzdeki günlerde bolca haber ve fragman ile dolacağız. Bizse bunları bir arada size madde madde bildireceğiz.

İlk gün aslında Cats ve It: Chapter 2'dan da fragman geldi ama onlar Comic Con'un bir parçası olarak yayınlanmadığı için bu yazıya koymadık.

1) Terminator: Dark Fate filminin panelinden birkaç haber geldi. İlk olarak filmden ekstra sahneler gösterilmesinin yanında aşağıdaki set arkası videosu gösterildi. Ayrıca filmin "R Rated" yani "18+" olacağı açıklandı. Son olarak ise orijinal filmlerde John Connor'ı oynayan Edward Furlong'un geri döneceği açıklandı.



2) HBO'nun yeni dizisi His Dark Materials'ın ilk sezonunun Comic Con fragmanı geldi.



3) Kevin Smith'in Jay and Silent Bob Reboot'undan beklediğimizden erken bir fragman geldi çünkü normalde filmin panelinde yayınlanması bekleniyorduk. Fragmanda kaç tane konuk oyuncu sayabileceksiniz acaba?



4) Top Gun: Maverick filminden ilk fragman geldi. Tom Cruise fragmanda gördüğümüz ve filmde göreceğimiz her şeyin gerçek olduğunu söyledi.



5) Ayrıca filmden de ilk poster geldi.




5) Batman Beyond, 20.yılına özel olarak animasyonu törpülenmiş halde ekim ayında blu-ray olarak yeniden çıkacak. Ayrıca eğer yıllar önce Return of Joker filmi tutsaydı ve yeterli para kazandırsaydı Catwoman'ın parçası olduğu ikinci bir filmin çıkacağı yazarlar tarafından söylendi. Ne yazık ki öyle bir şey olmadı.


İlk gün çıkan büyük haberler bu kadardı sayın okurlar. Çizgi roman cephesinden de önemli bir haber gelmeyen ve sessiz geçen ilk günün ardından ikinci gün daha fazla haber ve fragman çıkacağını umuyoruz. Önümüzdeki günlerde daha fazla SDCC haberi ile karşınızda olacağız.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.