SDCC19 2.Gün: Tüm Fragmanlar ve Haberler


Comic Con'un ikinci günü de tamamlandı ve beklediğimiz gibi haber yağmuruna tutulduk. Kimi küçük, kimi büyük olan haberleri sizinle paylaşmaya devam ediyoruz.

1) Yeni Halloween filmleri minik bir video ile açıklandı. 2020'de "Halloween Kills", 2021'de "Halloween Ends" olmak üzere seriye son getirecek filmlerde geçen yıl çıkan filmin kadrosunun rollerine devam edeceği de açıklandı.


2) Superman Returns filminde Superman'i oynayan Brandon Routh'un CW'nun yeni Crossover'ı "Crisis on Infinite Earths"de yeniden Superman olarak geleceği açıklandı.


3) The Boys dizisinin çıkmasına bir hafta kala yeni sezon onayı aldığı ve çekimlere başlandığı açıklandı.


4) Veronica Mars'ın 4.sezonu normalde gelecek hafta çıkacakken panelde sezona şimdiden Hulu'dan ulaşılabileceği açıklandı.

5) Rick and Morty'nin 4.sezonundan ilk klip geldi. Klipteki uzaylıyı ise Thor Ragnarok'un yönetmeni ve Korg'u oynayan Taika Waititi seslendiriyor.


6) The Walking Dead'in 10.sezonundan ilk fragman geldi. Bu sezon Michonne'u oynayan Danai Gurira'nın bu serideki son sezonu olacağı açıklandı.


7) Ayrıca bir The Walking Dead filmi açıklandı. İsmi belli olmayan filmle ilgili şu anlık tek bildiğimiz detay Rick Grimes'ın geri döneceği.


8) The Witcher dizisinden ilk fragman geldi. Üstüne panelde Henry Cavill bu rolü oynamak için çok çalıştığını ve hiç dublör kullanmadığını söyledi. Ayrıca panelde 3 klip izletildi ama hiçbiri yayınlanmadı.


9) Amazon'un Carnival Row dizisinden karakterleri anlatan iki fragman geldi.



10) Marvel, 6 sayılık yeni bir Spider-Verse serisi açıkladı. Seri "Spider-Man: Into The Spider-Verse" filminden sonrasını anlatacak.


11) Marvel, Star Wars IX'un öncesinde geçecek bir mini seri duyurdu.


12) Amazing Spider-Man #25'in sonu ile de bağlancağını düşündüğümüz bir 2099 görseli yayınlandı.


13) Yine Amazing Spider-Man #25'de yaşanan bir olayla bağlanan Mary Jane serisi açıklandı. Ayrıca birçok seriye Mary Jane Team Up variant'ı geleceği açıklandı.


14) Marvel sakinleşmek istemediğini bildirerek Dr.Doom serisini açıkladı.


15) Red Goblin'i tekrardan göreceğimiz bir one-shot açıklandı.


16) Ve belki de Marvel'ın yeni eventi hakkında fikir bir görsel yayınlandı.


17) Gelelim Russo biraderlerin paneline. İlk olarak kendilerinin yönettiği ve Chadwick Boseman'ın oynadığı 21 Bridges'dan yeni bir fragman yayınladılar.


18) Russo'ların yöneteceği kitap uyarlaması olan Cherry açıklandı. Başrolü ise Tom Holland olacak.


19) Son olarak ise yapımcı olarak bulunacakları projeleri açıkladılar. Battle of the Planets filmini ise yönetme ihtimalleri olduğunu söylediler.








İstediğimiz gibi Comic Con'un 2.günü dolu dolu ve yorucu geçti. Yarın ise MCU paneli var ki ona ayrı bir yazı yazabiliriz belki. Yine de daha fazla haberle karşınızda olacağız.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.