Marvel X-Men Red Serisini Duyurdu!


Marvel, geçtiğimiz haftalarda Phoenix Resurrection: The Return Of Jean Grey adlı, haftalık çıkacak olan 5 sayılık bir mini seri duyurmuştu. Seride tanıdığımız eski Jean'in de geri döneceği bu haberle beraber açıklanmıştı. Benim gibi bazı insanlar bu serinin sonuçlarını merak ediyordu. Geçtiğimiz günlerde ise ilk sonuç açıklanmış oldu.

Marvel, Jean Grey'in ana karakter olduğu ve aynı zamanda bir takımının bulunduğu Şubat 2018'de çıkacak 'X-Men Red' serisini duyurdu. Seri ile pek bir şey bilmesek de bazı detaylar açıklanmış durumda. İlk yenilik, takımın yeni kostümlerinin olması. Jean'in görünüşü 90'lardaki halini hatırlatmakta. Aynı zamanda takımın yeni bir merkezi olacak. Akıllardaki esas soru ise, takımın kimlerden oluşacağı. Şimdilik o konu hakkında bir detay verilmedi ama, yeni karakterlerden oluşacağı kesin. Düşman ise şaşırtıcı birisi olacak.


Serinin yazar koltuğunda All-New Wolverine serisinden tanıyabileceğiniz Tom Taylor bulunmakta. Çizer ise çoğumuzu mutlu edecek, Türk çizer Mahmud Asrar. Serinin kapaklarını
Travis Charest çizecek. Peki seriyi merakla bekliyor musunuz? Sizce nasıl olacak? Yorumlara yazabilirsiniz...




Phoenix Ressurection 27 Aralık'ta, X-Men Red ise Şubat 2018'de çıkacak.



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.