Legacy Günlükleri-1: Spider-Man #789 İnceleme

legacy spiderman 789 ile ilgili görsel sonucu

'Legacy Günlükleri' Yazı Serisi Nedir?: 

'Legacy Günlükleri' yazı serisi sayesinde sizlere Legacy hakkında sunmak istediğimiz her şeyi sunacağız. Gerek haberler olsun gerek incelemeler olsun Legacy ile bağlantılı olan bütün yazılarımız bu başlık altında olacak. Böylece sitemizin arama kutusuna sadece Legacy yazarak bu yazılara ulaşmış olacaksınız.

The Amazing Spider-Man #789 İnceleme

amazing spiderman 789 norman osborn ile ilgili görsel sonucuLegacy sayesinde Spider-Man serisinde de özlediğimiz yani zengin olmayan Peter Parker geri döndü. Açıkçası son zamanlarda okuduğum güncel Spider-Man sayıları arasında en sevdiğim olmayı başardı bu sayı. Legacy'nin seriye yaradığını rahatlıkla söyleyebilirim. Sayının 3D kapağı maalesef başarısız olmuş ancak Regular yani normal kapağını gönül rahatlığıyla önerebilirim. 

Sayı boyunca Parker'ın zenginlikten yoksulluğa düşüşü başarılı bir şekilde yansıtılmış. Karakterin psikolojisi ve hissettikleri okurken rahat bir şekilde anlaşılıyor. 'Fall of Parker' adı story arca tam oturmuş. İnsanların Peter'a olan öfkesi ve karakterimizin çaresizliğini okumak zevkliydi. Gerek aksiyon olsun gerek diyaloglar olsun bence her şey yerli yerindeydi. 

Sayı boyunca tek hoşuma gitmeyen kısım Harry Osborn'un olduğu sahnelerdi. Harry'nin olduğu kısımlar bana okurken burası olmasa da olurmuş gibi hissettirdi. Ancak henüz ileride nelerin gerçekleşeceğini bilmediğim için bunu söylemem biraz yanlış olur.

Onun dışında sayıdaki çizimler de fena sayılmaz. Özellikle aksiyonun arttığı kısımlardaki çizimler başarılıydı. Ancak ben sayı boyunca bir kaç karakterin çizimine pek ısınamadım. Sayının sonlarına doğru karşımıza çıkan 'Griffin' kötüsü hakkında yorum yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü zaten çerezlik olsun diye koyulduğu açıkça ortada. Ancak Spider-Man'in insanlarla olan ilişkisini biraz olsun düzeltmesi için sayıda ufakta olsa bir hareketlilik olmalıydı.Bu durumu kendisi adına en iyi şekilde kullandığını düşünüyorum.

amazing spiderman 789 norman osborn ile ilgili görsel sonucu

Özetle sayı beni tatmin etmeyi başardı. Sizlere önerebileceğim bir sayı. Marvel giden kötü gidişatı biraz olsun durdurmaya çalışıyor ve bunun için bir çaba harcadığı belli. Serinin yeni sayısını merakla bekliyorum. Ayrıca Legacy ile yeni bir hikayeye başlamış olan serilerin ilk sayılarının içinden birer tane koleksiyon pulu çıkıyor. Bu sayıda Wolverine çıktı. Aynı zamanda yeni hikayelerin ilk sayılarında karakterin geçmişini kısaca anlatan 3 ek sayfa bulunuyor. Benim sayı ile ilgili sizlere söylemek istediklerim bu kadar. Sizde kendi düşüncelerinizi yorumlara yazabilirsiniz. Legacy günlüklerine daha bol bol haber ve incelemeler gelecek. Şimdilik hoşçakalın...
marvel legacy stamps wolverine ile ilgili görsel sonucu
Bütün Pulları Biriktirmek İsteyenlere Küçük Bir İpucu: Toplaman Gereken Tam 53 Tane Pul Var.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.