Tüyap Bu Yıl Cüzdanları Ağlatıyor!-Yeni Çıkan Ciltler

istanbul tüyap 2017 kitap ile ilgili görsel sonucu

Tüyap geçtiğimiz hafta başladı ve çizgi roman okuyucuları açısındanda oldukça bereketli geçiyor. Bu yazımızda ilk defa Tüyap'ta yayınlanan henüz kitapçılara dağıtılmayan ciltlerden bahsedeceğiz.

- Wolverine Son

wolverine the end comic book ile ilgili görsel sonucu

Listedeki ilk cildimiz Gerekli Şeyler'in Tüyap için yaptığı önemli hamle olan Wolverine: Son. Yakın bir zamanda Marvel: Son cildini de basacağını belirten Gerekli Şeyler, özellikle okuyucuların önce Wolverine: Orijin kitabını okuyup ardından da Wolverine: Son kitabını okumalarını öneriyor.

- Inhumans

marvel knights inhumans ile ilgili görsel sonucu

Marmara Çizgi, geçtiğimiz haftalarda dizinin de çıkmasıyla beraber, Marvel Knights: Inhumans cildini kitap fuarının başlamasından yaklaşık 3 gün sonra yayınladı. Henüz daha dükkanlara dağıtımı yapılmayan kitabı Tüyap'ta bulabilirsiniz. Okuyanlar çok başarılı olduğunu söylüyor. Son zamanlarda hiç Inhumans çizgi romanı Türkçe'ye kazandırılmadığına göre bu kitap kaçmaz!

- Spider-Gwen


marvel spider gwen 1 ile ilgili görsel sonucu

Marmara Çizgi Tüyap'ın başlamasıyla beraber şahsen benim Türkçe'ye basılmasını hiç beklemediğim bir çizgi romanı yayınladı: Spider-Gwen. İki farklı kapakla çıkan cilt yeni çıkanlar arasında en önemlilerinden biri.

- Daredevil cilt 9: Kaideler

Arkabahçe'nin Tüyap için bastığı tek cilt Daredevil serisinin yeni cildi. 3 farklı kapakla basılan çizgi romanın her kapağı ayrı güzel.

- Injustice Son Cilt ve Injustice: Ground Zero

injustice ground zero ile ilgili görsel sonucu

Çizgi Düşler uzun bir zamandır bastığı Injustice serisini sonunda Tüyap ile beraber sonlandırdı. Fuarda son iki cildi yayınlayan Çizgi Düşler çalışanları oldukça mutlu gözüküyor.

- I Hate Fairyland

i hate fairyland ile ilgili görsel sonucu

Image'in yayınladığı I Hate Fairyland serisinin ilk cildi, Periler Ülkesinden Nefret Ediyorum adıyla Marmara Çizgi standında yerini aldı. Skottie Young'ın çizdiği seri çizgi romanlarda çeşitlilik görmek açısından iyi bir hamle.

- Guardians of the Galaxy Cilt 3

İlgili resim

Severek takip ettiğim ve 5. cilte kadar okuduğum serinin 3. cilti Tüyap'la beraber Marmara Çizgi tarafından basıldı. Eğlenceli ve akıcı bir seri. Karakterleri seviyorsanız kesinlikle okumanızı öneririm. 

- Walking Dead 26. Cilt

walking dead comic volume 26 ile ilgili görsel sonucu

Marmara Çizgi Walking Dead serisinede durmak bilmeden devam ediyor. Tam olarak 26. Ciltteler. Üstelik Walking Dead kitaplarının fuara özel bir fiyatıda bulunuyor: 15₺

- Punisher Cilt 10

punisher comic volume 10 ile ilgili görsel sonucu

Evet. Yine Marmara Çizgi. Tüyap için durmak bilmeden kitap çıkaran Marmara Çizgi'nin yayınladıkları arasında bir tane de Punisher cildi bulunuyor. Diziye çok az kaldığı düşünülürse son zamanlarda okumak için iyi bir seçenek olabilir Punisher serisi.

- Civil War 2

İlgili resim

Bir kaç gün önce DC'ye geçtiğini açıklayan Bendis'in yazdığı ancak okuyucuları tarafından olumsuz yorumlar alan Civil War 2 kitabını Marmara Çizgi 9 Kasım Cuma günü Tüyap'ta yayınladı.

Özetle Tüyap için yayıncılar oldukça iyi hazırlanmış. Özellikle Marmara Çizgi'nin bastığı ciltler say say bitmiyor. Henüz Tüyap'a gitmediyseniz kesinlikle gitmenizi öneririm. Gerek indirimler gerek de ayraçlar/ posterler olsun keyifli geçiyor. Sizlere Tüyap hakkında anlatacaklarımız bu kadar. Soru ve görüşlerinizi yorumlara yazabilirsiniz. Kendinize iyi bakın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.