Rogue One'ın Yıldızı Dr.Doom'u Oynamak İstiyor

dr doom ben mehldson ile ilgili görsel sonucu

Rogue One: A Star Wars Story filminin kötü adamı Ben Mendelsohn, ünlü Fantastic Four ve Marvel Comics düşmanı, "tüm zamanların en büyük çizgi roman karakteri" olarak adlandırılan Doctor Doom'u canlandırmak istiyor. Mendelsohn'un yıldızı, Indie gerilim filmi Animal Kingdom, Netflix dramatik serisi olan Bloodline ve Rogue One'da beğeni toplayan oyunculuğu sayesinde son yıllarda Hollywood'da önemli bir artış gösterdi.

 Şuan, 2. Dünya Savaşını tarihi drama olarak ele alan Darkest Hour filminde, Gary Oldman'ın oynadığı Başbakan Winston Churchill'ın karşıt rolü olan Kral VI.George'u oynayan Mendelsohn, Marvel'ın gelecek MCU macerası olan Captain Marvel'da Brie Larson'un karşıt rolünü üstlendiği söyleniyor ama asıl söylentiler Skrulların kötü liderini oynadığı yönünde.

dr doom ile ilgili görsel sonucu

 MTV'nin Happy Sad Confused Podcast'le yaptığı bir röportajda Mendelsohn, oynamak istediği çizgi roman karakterini adlandırmada zorlanma gereksinimi duymadı; oynamak istediğinin en iyisi olduğuna inanıyor:
 "Doktor Doom, tüm zamanların en mükemmel çizgi roman karakteri. Bu harika bir rol. Victor hakkında çekici olan şeyler ise, hasar ve travma, ailenin kaybı, ona yapılan yanlışlar ve daha sonra intikam alması. Bunların birleşimi ile ilgili bir şey var. Aslında onu harika kılan şey sanırım onun sevecenliği."
 Mendelsohn'un Doktor Doom'a bu kadar çok ilgi duyduğunu görmek heyecan verici. Bu şüphesiz Fantastic Four fanlarına karakterin kesin bir versiyonunu beklemek için umut verecek. Ne zaman iyi bir aktör bir projeyle ilgilendiğini belirtirse en azından o proje göz önünde olmalıdır. Açıkçası, Mendelsohn karakterin tarihine sahip. Karakter hakkında bilgili. Bu değerli bilgiyi tutkuyla birleştirmek, hayranların aradığı kombinasyon olabilir. Ne yazık ki, karakterin haklarının 20th Fox'da (en azından şu an için) kilitli kalmasıyla birlikte, stüdyo, yakında tekrar FF filmi çekmek için bir hareket düşünmüyor. Tabii ki bu X-Men: First Class ve Kingsman yönetmeni Matthew Vaughn'un bir reboot isteğine göre değişebilir. Haberler geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.