Taika Waititi: 'Thor 4 Değil Ragnarok 2'yi Çekmek İsterim.'

thor ragnarok taika waititi ile ilgili görsel sonucu

Thor Ragnarok yönetmeni Taika Waititi, Marvel Studios ile gelecekte bir Thor filmi daha çekme şansı olursa, bunun Thor 4 değil, Thor: Ragnarok 2 olacağını düşünüyor. Çıkalı daha bir kaç gün olmasına rağmen eleştirmenler arasında büyük bir hit haline gelen Ragnarok, şu anda Rotten Tomatoes'da da 96% reyting tutuyor. Filmin bu kadar iç kitleleri nasıl etkilediğini düşünürken, şu anki tahminlerimize göre Thor'un 3. filmi olan Ragnarok, açılışta 100 milyon dolar veya daha fazla bir gişeye sahip -ki bu Thor filmleri arasındaki en iyi açılış-. Bunlar kesinlikle Marvel Stüdyoları için iyi haberler. E durum böyle olunca da insanın aklına hemen 'Thor filmleri Taiki Waititi yönetmenliğinde devam edecek mi?' sorusu geliyor.

thor ragnarok taika waititi ile ilgili görsel sonucu

Screen Rant, kısa bir süre önce Waititi ile başka bir Thor filmi için ne kadar istekli olduğunu görüştü. Ancak Taiki filmin gerçekten dördüncü bir film gibi olmayacağını, daha çok Ragnarok 2 gibi olacağını açıkladı. Waititi'nin kendi ağzından yaptığı açıklama ise şu yönde:
''Evet, insanlar bana soruyorlar: ‘Bir tane daha yapar mısın?’ kesinlikle bir tane daha yaparım. Ancak bu 4. bir Thor filmi gibi olmaz, daha çok 2. bir Ragnarok olur. Sonuçta, bu heyecan verici, Chris bu rolü filmde tekrar oynasa bile bu onun 8. kere Thor'u canlandıracak olması gibi değil de 2. ya da 3. kez canlandırıyormuş gibi olacak. Aynısı Mark Ruffalo içinde geçerli.''

Ayrıca, ne kadar, Hulk'u karakter olarak yeniden yaratmak ve Thor ile takım haline getirmek istese de bu potansiyel Ragnarok 2 filmi için Bruce Banner'da var mı? Açıkça, bunu şu anda söyleyemeyiz, ama proje bence ilgi uyandırıcı.
Hala, Thor: Ragnarok oldukça komik olan MCU filmlerinden biri. Marvel'ın fazla komedi içeren filmlerinden sıkılmış olan bazı fanlar yeni bir Thor filmi için Waititi'nin geri dönmesi ihtimaline pekte sıcak karşılamıyorlar. Şimdiye kadar Ragnarok'tan alınan başarı yeterince iyi olduğundan Marvel'ın Waititi'yi geri getirmesi daha olası gibi görünüyor. Her iki şekilde de, hayranlar sadece beklemek ve görmek zorunda...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.