X-Men: Dark Phoenix'te Önemli Karakterler Ölecek!

x men dark phoenix ile ilgili görsel sonucu

X-Men: Dark Phoenix yönetmeni Simon Kinberg, Hashtag Show'dan yaptığı yeni bir açıklamaya göre Jean Grey'in Phoenix kişiliğinin ne kadar güçlü olduğunu, ona kontrolünü kaybettirerek ve önemli karakterleri kolay bir şekilde öldürdüğünü göstererek izleyicilere sunmayı planlıyor.

Yönetmen tabii ki Phoenix tarafından kimin öldürüleceğini açıklamıyor ama —Gerçekten etkili olması adına, bu evren için önemli bir karakter olması gerektiği göz önüne alındığında— dört karakter öngörülüyor. Bunlar: Charles Xavier (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender), Mystique (Jennifer Lawrence) ve Beast (Nicholas Hoult).

Phoenix'in dönüşü için tohumlar geçen yılki X-Men: Apocalypse filmiyle ekilmişti. Burada Jean, Apocalypse'i yok etme gücünü ortaya çıkarmıştı. Daha önce birçok fan bu filmin çizgi romanlardaki esas hikayeye uymadığını düşünsede Phoenix, 2006 filmi The Last Stand'de de görünmüştü. Dark Phoenix'in çekimleri son zamanlarda tamamlandı, ancak piyasaya sürülmesinin neredeyse tam bir yılı var.
dark phoenix ile ilgili görsel sonucu

Artık X-Men film serisinde önemli karakterleri kaybetmek hiç de yabancı değil. X2'den bu yana, sevilen karakterler bu yılki Logan'da olmak üzere, zamansız ve kahramanca veda etti. Bu çizgi yaklaşan X-Men: Dark Phoenix'le de değişmeyecek gibi görünüyor.

2 Kasım 2018'de vizyona girecek olan X-Men: Dark Phoenix için bizler beklentimiz az olmasına rağmen heyecanlıyız. Umarız geçmiş X-Men filmlerindeki hatalarını affettirebilirler. Detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Esen kalın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.