DC Dünyasında Neler Oluyor? - Kasım 2017

DC Comics NOVEMBER 2017 SOLICITATIONS ile ilgili görsel sonucu


Çizgi roman evrenlerinde olaylar hep çok karışık, bazı hikayeler ciddi uzun sürelerde çözümleniyor. Bazı serileri takip edebiliyoruz, bazılarını edemiyoruz. Özellikle bizim ülkemizde yüksek fiyatların ya da sayıların geç çevrilmesi de bir engel.

O yüzden aklımıza her ay başında bir önceki ay, çizgi romanlarda neler yaşandığını tek bir yazıda toplamak geldi. İyi okumalar!

superman 33 ile ilgili görsel sonucu

1-Lex Luthor'un Başı Apokolips'liler İle Belada!

Superman'in 33. sayısıyla başlayan yeni hikayede, Lex Luthor bir takım Apokolips'li vatandaş ile başını belaya sokuyor. Darkseid'ın yokluğunda Lex'e 'Gel bizi sen yönet.' diyen Apokolips'li vatandaşlar Lex'ten olumsuz yanıt alınca çareyi onu kaçırmakta bulurlar. Lex ise ilk fırsatta dostu Superman'i arar ve ikili arasında Apokolips vatandaşlarına karşı bir mücadele başlamış olur.

devastator dc ile ilgili görsel sonucu

2- Devastator İle Tanışın, Kendisi Hem Bir Doomsday Hem de Bir Batman! 

Metal ile bizlere birbirinden ilginç Bruce Wayne karakterlerini tanıtan DC, Kasım ayının başında Devastator karakterini tanıttı. Devastator Batman'in Superman ile dövüşürken elini kaybettiği ve ardından Superman'i öldürebilmek için kendine Doomsday'ın genini enjekte ettiği bir evrende geçiyor. Bruce Wayne Doomsday'e dönüşerek kontrolü elinden kaybediyor. 

action comics 991dc ile ilgili görsel sonucu

3- Mr. Oz Olayı Sonuçlandı!

Action Comics'te geçen hikaye de Mr. Oz'un aslında Superman'in babası olduğunu, yani Jor-El olduğunu öğrenmiştik. Kasım ayının ortalarında ise Mr. Oz olayı sonuçlandı. Superman, karşısındaki babası olmasına rağmen saldırmaktan çekinmedi. Ardından aslında Jor-El'in kendinde olmadığını ve bütün bu yaptıklarından pişman olduğunu öğrendik. Tam oğluna onu çok sevdiğini söyleyecek iken, bilinmedik bir güç Mr. Oz'u kendine çekti.

the man who laughs metal ile ilgili görsel sonucu

 4- Bruce Wayne Artık Batman Değil, Kendisi Bir Joker!

Batman: The Man Who Laughs karakterinin hikayesi Kasım ayında çıkan bir diğer sayıda anlatıldı. Olaylar Batman'in artık dayanamayıp Joker'in boynunu kırdığı bir evrende geçiyor. Ancak Batman her ne kadar Joker'den kurtulsa da, Joker'in onun başına açtığı belalardan bir türlü kurtulamıyor. Bulaşan virüs yüzünden Batman yavaş yavaş Joker'e dönüşmeye başlıyor. Hatta iş Bat-Family ile Superman'in ailesini öldürmeye kadar ilerliyor...

İlgili resim

5- Kid Flash Teen Titans Ekibine Geri Dönmek Üzere!

Kid Flash Teen Titans'ın 14. sayısıyla beraber ekibe dönmek üzere. Ancak geri dönmesi için tek bir şart var. Ekibin lideri olan Robin'den özür dilemek. İnatçı mı inatçı olan Damian Wayne özür dilemediği sürece Kid Flash'ı ekibine almamakta kararlı. 

Super Sons'ın Annual sayısında daha önce görmediğiniz türden bir yarış var. Süper köpekler yarışıyor. Krypto ile Titus'u yarıştıran küçük kahramanlar, hangisinin daha hızlı olduğunu öğrenmenin peşinde. 

 'DC Dünyasında Neler Oluyor?' yazımızın sonuna geldik. Önümüzdeki ay başka önemli olaylar ile görüşmek dileğiyle, esen kalın...

1 yorum:

  1. Film çekmeyi bırakıp sadece çizgi roman bassa keşke 😥

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.