Spider-Man:Into the Spider-Verse Trailer Değerlendirmesi



Sony tarafından Spiderman into the spider-verse adlı animasyonun ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda gördüklerimiz ise kısaca, Peter Parker'ın öldükten sonra Miles Morales'in rol alması oldu. Bunun dışında isminden de anlaşıldığı üzere farklı evrenlerden Spiderlar göreceğiz ve bunu görmek benim gibi, herkesi heyecanlandırmıştır umarım.

Hepimiz Lego filmini izledik veya duyduk, işte bu animasyonu da Lego filminin ekibi hazırlayacak, buda heyecanımızı bir tık daha yukarıya taşıyor çünkü bana kalırsa Lego filmi en iyi animasyonlardan biri.


Ee, o kadar Miles Morales demiş iken küçük bir bilgi vermeden olmaz. Miles Morales, Brian Michael Bendis tarafından ilk olarak 2011 yılında Marvel'ın Ultimate adlı çizgi romanında görülmüştür ve Peter'ın ölümünden sonra görevi üstlenip hikayeye dahil olmuştur.

Trailerı ben kendimce yeterli bulmakla beraber aynı zamanda heyecanlandım. Şimdilik çok bir şey görmemiş olsakta gördüklerimizi kısaca değerlendirirsek, Peter Parker'ın öldüğünü ve bunun üzerine Miles'ın ana rolde olduğunu gördük. Bazı karelerde kasıyor gibi gözüksede düzeltilemeyecek hatalar olmadığından şimdilik sıkıntı değil. Onun bunların dışında birde son kısımda Miles'ın çok büyük ihtimalle farklı bir evrenden gelen Spider-Man ile konuştuğunu görüyoruz. Şimdilik önümüzdekiler kısaca bunlar.

Film 2018'in Aralığında çıkacak. Trailerı aşağıda bulabilirsiniz, sonraki haberlerde görüşmek üzere, hoşçakalın...



























Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.