Kilgrave, Jessica Jones 2. Sezon Resimlerinde Geri Dönüyor!

jessica jones ile ilgili görsel sonucu

Kesin bir biçimde 1. Sezon finalinde öldürülmüş olmasına rağmen, Ağustos ayında açıklandığına göre; David Tennant, zihin kontrol gücüne sahip Kilgrave rolünü Jessica Jones dizisinin 2. Sezonu için geri aldı!

Yaz boyunca özellikle Twitter üzerinde gezmiş olan birtakım yeni set fotoğrafları, görüntüler ve Entertainment Weekly’nin paylaştıkları hepimiz için Sezon 2’deki Kilgrave’e ait ilk bakışımız oldu. Tanıdık olan koyu mor takımı, tehditkar bakışları ile kötü adamımız, görünmez, çılgına dönmüş bir biçimde, Jessica’nın yanında görülüyor ve Jessica’nın kafasının içinde oluşturduğu boşluk sanki uzaklara bakıyormuş gibi göze çarpıyor. Yönetmen Melissa Rosenberg'a göre:
“Aslında, her zaman olduğu gibi, programımız, Jessica ve Jessica’nın iç yaşamı, onun uğraşısı ile çok ilgili; ve bu adam da,  Jessica’nın yapısının ve kararsızlığının bir parçası diyebiliriz.” “Bence sadece onun (Kigrave’den bahsetmekte)  geri dönüşünü yaşamak bile önemli bir durum.”

İlgili resim
Krysten Ritter , Jessica karakterini canlandıran kişi, de Tennant’ın  dönmesine ve onunla aynı sahneyi paylaşmanın daha öncesinde güzel olduğuna değinmişti.

“David’i yine sette görmek muhteşemdi. Onunla birlikte ilk sezonda güzel bir gidişat yaşamıştık, onu yine sette görmek bir kutlama gibiydi. İçerik aslında pek de kutlama gibi olmasa da (burada gülüyor), ona yine sahip olmak bir hediye gibi ve onunla birlikte kişisel bir seviyede zaman geçirmek, bir tür duygu. Ve şu an bahsettiğiniz fotoğrafı da gördüm. Resmen nefes alamadım, çünkü Jessica’yı canlandırmak, hayatımdaki en yaratıcı, tatmin edici seri; ve de en zor. O fotoğrafı görünce, 'Aman Tanrım! Kalbim yeniden onun için tamamen kırıldı.' şeklindeydim.”



Kilgrave, açıkça Jessica’nın kişisel alanında bu fotoğrafta, bu yazdan kalan, Malkolm’un sızdırılmış set fotoğrafları ile birlikte. Sezon 1’de Jessica’nın da Malkolm’un da yerini almasıyla, Rosenberg’ün, Kilgrave ile ilgili olarak “ayna gibi” demesinin sebebi , biraz imkanı da olsa, mezardaki kurbanlarını ziyaret etmek için bilincinin bazı kısımlarını gerisinde bırakmış olması olabilir. Detaylar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz, esen kalın!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.