Jackman, Wolverine Rolüne Elveda Dedi!

İlgili resim

Hugh Jackman, X-Men'in, Disney'in 21st Century Fox'u satın almaya başlamasıyla birlikte Marvel Cinematic Universe'ye geçmesi durumunda Wolverine rolünü tekrarlayabileceği spekülasyonuna soğuk su döktü.

Jackman, Collider'e;

"Bu ilginç, çünkü 17 yıldır bunun harika olacağını düşünüyorduk." dedi. "Öyle ki, özellikle Iron Man'i, Hulk ile Wolverine'i birlikte görmek çok isterim. Ve Avengers filmini her gördüğümde ortalarında Wolverine'i hepsini yumruklarken görmekteyim." 'Oh, bu hiçbir zaman gerçekleşmeyecek.' diyordum ve bu manşeti ilk gördüğümde ilginçti - bu sadece bir ihtimaldi, ne olacağını kim bilebilir, tabii ki - Fakat sanırım ne yazık ki gemi benim için yelken açtı, ancak bir başkası ile Wolverine'i orada görmek isterim. "

Jackman daha önce Wolverine'in Marvel çizgi romanlarında olduğu gibi Avengers'ın yanında ekranda görünmesini istiyordu. Ancak yönetmen James Mangold, Logan'ın bu yılın başlarında piyasaya sürülmesiyle aktörün, 2000'li yılların X-Men'inde ortaya attığı rolünü bitirdiklerini belirtti. Kısacası Disney'in X-Men'i satın almasına rağmen, beyaz perde de bundan sonra bir daha Hugh Jackman'ı Wolverine rolünde göremeyeceğimiz kesin...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.