Legacy Günlükleri-3: The Mighty Thor #701 İnceleme


'Legacy Günlükleri' Yazı Serisi Nedir?: 

'Legacy Günlükleri' yazı serisi sayesinde sizlere Legacy hakkında sunmak istediğimiz her şeyi sunacağız. Gerek haberler olsun gerek incelemeler olsun Legacy ile bağlantılı olan bütün yazılarımız bu başlık altında olacak. Böylece sitemizin arama kutusuna sadece Legacy yazarak bu yazılara ulaşmış olacaksınız.


The Mighty Thor #701 İnceleme

Büyük 700. sayıdan sonra okurlar daha sonra ne olacağını merak ediyordu. Beklediğim gibi sayıda büyük bir War Thor ve Magog kapışması vardı ama beklemediğim bu kapışmanın tüm sayıya yayılmasıydı. Bu kapışma neydi be. Çok iyi idi. Bu savaş tabiki düşmanımızın ne kadar güçlü olduğunu göstermiş oldu. 

Hikaye ile ilgili aslında cidden bir şey diyebileceğimi düşünmüyorum. Dediğim gibi tüm sayı bu kapışma etrafında dönüyor. Diyarların savaşı giderek büyürken aynı zamanda önceki sayıda geleceği gören kadının hikayesinin sonunu görmeye başladık. Pek bir şey diyemem bunlar hakkında çünkü 3 sayfa falan koymuşlar bu konular için. 

Sayının çizeri önceki sayıdaki War Thor hikayesinin çizeri ile aynıydı. Çizimleri pek beğendiğimi söyleyemem, ama aksiyon sahnelerine yakıştığını söyleyebilirim. Kapak çizimi ve tasarımı kesinlikle çok iyi. Ne kadar kapak kandırmacalarını sevmesem de kapağın güzel gözüktüğünü söyleyebilirim. 












Özetle sayı beni tatmin etmese de kötü olduğunu söyleyemem. The Mighty Thor serisine layık güzel bir sayıydı yine. Güzel aksiyon ve ilerleyişe sahipti. Sonraki sayıyı ve daha ilerisindeki sayılarda  yaşanacakları merakla bekliyorum. Benim düşüncelerim bu kadar. Peki sizin düşünceleriniz neler? Yorumlara yazabilirsiniz. Sonraki Legacy Günlükleri'nde görüşmek üzere.

Notum: 8.2 

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.