Star Wars Günlükleri-2: Darth Vader #8 İnceleme













Darth Vader #8 İnceleme

'Star Wars Günlükleri' Yazı Serisi Nedir?: 


'Star Wars Günlükleri' yazı serisi sayesinde sizlere Star Wars hakkında sunmak istediğimiz her şeyi sunacağız. Gerek haberler olsun gerek incelemeler olsun Star Wars ile bağlantılı olan bütün yazılarımız bu başlık altında olacak. Böylece sitemizin arama kutusuna sadece Star Wars yazarak bu yazılara ulaşmış olacaksınız. 


Kapaktan da anlaşıldığı gibi çok güzel ve bir o kadar da kendine hayran bırakan bir sayı oldu. Evet neredeyse her sayıda olduğu ve her sayıda beni direkt olaya bağlayan bir açılışla ilk sayfayı açıyoruz. Bu sırada  Giuseppe Camuncoli'nin duyguları ve arka planda yaşanan olayları ne kadar iyi yansıttığına bir kere daha tanık oluyoruz. Darth Vader'ın subaya yaptığı işkenceden sonra seriye önceki sayıda dahil olan Jocasta'yı bir jedi tapınağına sızarken görüyoruz diyebilirim. Burda yine Camuncoli'yi övmek zorundayım çünkü gerçekten detaylandırmada başarısını bize hep gösteriyor. Jocasta yine yapacağını yapıyor ama imparatorluk bunu anlayana kadar. Haber tabi ki hemen Darth Vader'a gidiyor ve olaylar daha da ciddi bir yol alıp gelişiyor ama Jocasta onlar harekete geçene kadar yapacağını yapıyor diyebiliriz.

Görüşlerim


Öncelikle önceki sayıya göre bu sayının çok daha iyi olduğu benim için bir gerçek. Bunun dışında Darth Vader severler veya onu tanımak isteyenler 7.sayıyı alıp okumaya başlasınlar, jedi severlere gelirsek, 7.sayıda seriye dahil olan becerikli teyzemiz Jocasta Nu sayesinde seriden büyük bir keyif alabilir. Çizimlere gelirsek detayları, duyguları iyi veren ve çok güzel yorumlayan bir çizerden bahsediyoruz yani çizimler açısından da bir şüpheniz olması. Sayı daha çok kaçan kovalanır mantığıyla geçti yani çok aksiyon olduğu söylenemez ama ben Jocasta'nın yaptıklarını okuyup bakarken çok keyif aldım yani kısaca sayı benim için gayet güzeldi. Sanırım tüm Darth Vader incelemlerinde bunu söyleyeceğim, ama gerçekten güzel alın okuyun!

Bu incelememizinde sonuna geldik. Bir başka incelemede daha görüşmek dileğiyle, hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.