DC Haziran Ayından Öğrendiklerimiz


Her ay DC, Marvel ve diğer çizgi roman şirketleri birkaç ay sonra yapacaklarını tanıtıyor. Biz de bu tanıtımlardan öğrendiklerimizi her ay sizlere aktaracağız. İyi okumalar!

YEPİSYENİ BİR JUSTICE LEAGUE !


Justice League için yeni bir dönem başlıyor. Serinin hem yazarı hem çizeri hem takımı hem de sayısı değişiyor. Seri Scott Snyder'ın yazarlığı, Jim Cheung ve Jorge Jimenez çizerliği ile 1.sayısından yeniden başlıyor. Takım Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Martian Manhunter, Hawkgirl, Green Lantern (John Stewart) ve Aquaman'den oluşuyor. Son zamanlarda Justice League'e olan ilgisi azalan biri olarak bu haber beni cidden mutlu etti.

Bendis v Superman 


Haziran ayında Action Comics serisi ara veriyor ve Bendis tarafından yazılan "The Man Of Steel" serisi başlıyor. Serinin kapakları Ivan Reis tarafından çizilecek. Serinin ilgi çeken kısmı ise her sayının farklı birisi tarafından çizilecek olması. Hikayenin düşmanı Rogol Zaar adlı merhametsiz bir katil olacak.


Metal'in Etkileri Hala Devam Ediyor 


Metal eventi mart ayında bitse de hala arkasından seriler geliyor ve etkileri serilere yansıyor. İlk olarak Hawkman serisi geliyor. Carter Hall'un bu reenkarnasyonlarının nedenini aradığı seri Robert Venditti tarafından yazılacak. İkinci gelecek seri ise "The Unexpected". Bu seri ise Steve Orlando tarafından yazılacak. Metal'in bu sayıya etkileri ise Batman Who Laughs'ın "The Immortal Men" serisinde geri dönecek olması. 


Yeni Yönler


Mayıs ayındaki No Justice hikayesinden sonra etkilerini sadece Justice League'de değil Teen Titans ve Titans serisinde de göreceğiz. Bunlar özel sayı olarak çıkacak. Teen Titans sayısında karakterlerin mevcut durumları ile yaşadığı sorun ele alınacak. Titans serisinde ise takım yeni süper güçlü insanlara yardım etmek için bir karar verecek.

Bir Düğün Daha


En beklenilen düğün sonunda geldi. Batman ve Catwoman sonunda evleniyor. Hatta evlenmeleri üzerine birkaç tek sayı çıkıyor. Evliliğe doğru Bat-Family'nin bazı Batman düşmanları ile yüzleştiği sayıları Tim Seeley yazıyor.

Detective Comics'te Büyük Değişiklikler


Mayıs ayında James Tynion IV Detective Comics serisindeki yazarlığına son vereceğinden bahsetmiştik. Şimdi onun yerine Bryan Hill geliyor. Seriye ise Black Lightning katılıyor. Kendisi muhtemelen Batman'in yeni takımında eğitmen olacak.


Bu ayın önemli haberleri bu kadardı. Sonraki haberlere kadar hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.