DC'nin Yeni Justice League Serilerinden Öğrendiklerimiz


Geçtiğimiz günlerde Wondercon'da iki yeni Justice League serisi duyuruldu. Bu serilerden öğrendiğimiz şeyleri ise bu yazıda size sunacağız.



Justice League Dark, James Tynion IV tarafından yazılacak ve Alvaro Martinez, Raul Fernandez, Brad Anderson tarafından çizilecek. Takımda olanlar ise Wonder Woman, Swamp Thing, Man-Bat, Zatanna ve Detective Chimp. Takımda Constantine görmemek biraz şaşırttı. Constantine karakteri çoğunlukla Justice League Dark takımı ile iç içedir normalde. Man-Bat karakterinin eklenmesi bence hoş olmuş. Detective Chimp ise Metal'de önemli bir yer kapladı son zamanlarda. O yüzden buradaki yeri merak uyandırıyor.












Justice League Odyssey (Veya Scott Snyder'ın dediği gibi Justice League WTF), Joshua Williamson tarafından yazılıyor ve Stjepan Sejic tarafından çiziliyor. Takımda ise Cyborg, Azrael, Starfire, Green Lantern Jessica Cruz ve Darkseid bulunuyor. Azreal ve Darkseid beni baya heyecanlandırdı. Scott Snyder'ın dediğine göre Darkseid bu takımın "Hannibal Lecter'ı". Peki Darkseid niye böyle gözüküyor? Kendisi Darkseid War hikayesinde öldürülmüştü ve sonra kızı tarafından yeniden canlandırılmıştı. Bunun üzerine yaşlı tanrıları öldürüp Darkseid'in gücünü yeniden toplamasını sağlıyor. Yani seride genç bir Darkseid göreceğiz.

Serilerden öğrendiklerimiz şu anlık bu kadar. Seriler temmuz ayında çıkıyor. Sonraki haberlerde görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.