Marvel Mayıs Ayından Öğrendiklerimiz


Her ay DC, Marvel ve diğer çizgi roman şirketleri birkaç ay sonra yapacaklarını tanıtıyor. Biz de bu tanıtımlardan öğrendiklerimizi her ay sizlere aktaracağız. İyi okumalar!


Yeni Seriler


Mayıs ayında Marvel'ın "Temiz Başlangıç" adını verdiği olay başlıyor. Seriler yeniden 1. sayı ile başlıyor. Bunun ilk dalgası olarak Mayıs'ta Avengers, Black Panther, Venom seileri 1. sayıdan yeniden başlarken yeni mini seri olarak birkaç Infinity Countdown Tie-In'i olan mini seri ve one shot ile Wolverine mini serileri başlıyor. Ayrıca 5 sayılık oyunumsu bir seri olan You Are Deadpool başlıyor. Başka bir mini seri ise Quicksilver:No Surrender. Son olarak ise Death Of The Mighty Thor hikayesine bir son getiren tek sayılık Mighty Thor: The Gates Of Valhalla bulunmakta.

Vedalar


Mayıs ayında bazı karakterler için büyük sayılar bulunmakta. İlk olarak Dan Slott'un 80 sayfalık vedası olan The Amazing Spider-Man #800 çıkıyor. Ardından Gerry Duggan'ın vedası var. Duggan 5 yıllık Deadpool ilerleyişini #300. sayı ile kapatıyor. Son olaraksa Bendis Iron Man macerasını Tony Stark'ın dönüşü ile #600. sayıda bırakıyor.

Fantastic Four'un Kaderi


Marvel 2-In-One #6'da Ben,Johnny ve Doom bir evrenin ölmemesi için güçlerini birleştiriyor. Bu hikayede dörlünün kaderi belli olacak. Ayrıca not etmek isterimki mayıs ayında baya bir eski Fantastic Four cildi çıkacak. Bunlar belki bir şeye işarettir. 

Düğünümüze Bekleriz


Uzun zamandır hazırlanan olay sonunda sonuca ulaştı. Kitty Pride ve Colossus evleniyor ! Sayıda bekarlığa veda partilerini okuyacağız. Bu sayıyı özel kılan bir başka şey daha var. Chris Claremont uzun bir süreden sonra X-Men hikayeleri yazmaya geri dönüyor olması. 

Diğer Haberler

  • Hickman'ın yarım kalan S.H.I.E.L.D hikayesi bitirilecek.
  • Venomized eventi bitiyor !
  • Spider-Gwen'in kimliğini herkes öğrenecek mi ?
  • Weapon X takımının yeni lideri Sabretooth olacak.

Bu ayın önemli haberleri bu kadardı. Sonraki haberlere kadar hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.