Stephen King'in The Bone Church'ü Dizi Oluyor!


Stephen King'in kısa anlatısı The Bone Church, TV dizisi oluyor. Stephen King hayranları için şu sıralar resmen bir altın dönem. Özellikle 2017'deki IT uyarlaması hayranları mest etti. Hatta yeni hayranlar da kazandırdı. Ayrıca gişede de gayet güzel bir hasılat yapmıştı. 

2017'de Gerald's Game ve 1922 isimlerinde iki Stephen King uyarlaması daha çıktı. İkisinin de Stephen King'in eseri olması bir ortak nokta ancak tek ortak nokta bu değil. İkisi de Netflix tarafından uyarlanmıştı. Ayrıca, yine Stephen King'in kitabından uyarlanan Mr Mercedes de 2017'de yayınlandı ve çok izlenip ikinci sezon onayını aldı. Hal böyle olunca stüdyolar diğer Stephen King hikayelerine göz dikti. Bu yüzden, IT: Bölüm 2'nin yanı sıra Pet Semetary ve Doctor Sleep'in yeniden uyarlanışını bekleyebiliriz.

Şimdi de Deadline bizlere The Bone Church öyküsünün dizi olacağını bildiriyor. Bu öykü, mistik Bone Church'ü bulmak için isimsiz bir ormanda sefere çıkan ayyaş bir bar patronunun bakış açısından anlatılıyor. Yönetmen David Ayer (Bright, Suicide Squad) ve Mr Mercedes'in baş yapımcısı Chris Long'un sahibi olduğu Cedar Park Entertainment diziyi geliştirmekte.

Dizinin iyi olması dileğiyle...


















Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.