Legacy Günlükleri-The Mighty Thor #704 İnceleme


'Legacy Günlükleri' Yazı Serisi Nedir?: 

'Legacy Günlükleri' yazı serisi sayesinde sizlere Legacy hakkında sunmak istediğimiz her şeyi sunacağız. Gerek haberler olsun gerek incelemeler olsun Legacy ile bağlantılı olan bütün yazılarımız bu başlık altında olacak. Böylece sitemizin arama kutusuna sadece Legacy yazarak bu yazılara ulaşmış olacaksınız.

The Mighty Thor #704 İnceleme



Asgardia'da her yeri kan götürmekte. Mangog önüne geleni parçalıyor ve onu durduracak hiç kimse yok. Sayının çoğu böyle geçiyor ama okurken hiç sıkılmıyorsunuz. Odin ve Thor'un takım olup koca yaratıkla savaşması çok eğlenceli. O sırada aile bağları bozuluyor. Lady Freyja ve Loki arasında duygusal anlar yaşanıyor. Sayıdaki tek duygusal bölüm Lady Freyja ve Loki'nin bölümü değil. Jane Foster'ın bulunduğu yerler tamamen dramatize edilmiş. Geçmişinden bir sürü üzücü an görüyoruz. Kendisi bir ikilem içerisinde sayı boyunca. Thor olup Asgardia'yı kurtarıp ölüme daha mı çok yaklaşacak yoksa hastahanede kendisini ölüme mi verecek?

İki seçiminin sonucu da aynı. Hikayenin adı bile sonucu gösteriyor. Önemli olan o sonuca nasıl varacağı. Hikaye boyunca çok güzel geliştiriliyor bu düşünceler. O kendisinin tanrısı ve Jane ölecek bir insan olmanın ne demek olduğu ile karşı karşıya.


Çizimlere gelirsek kesinlikle muhteşem. Russel Dauterman bu hikayeden sonra bırakırsa cidden adamı özleyeceğim. Büyük sahneleri çok güzel tasarlıyor. Hem bu kadar karmaşık hem de bu kadar güzel gözüken şeyler çizmek zordur. Hatta sayıya kendisini bir panelciğine köpekten kaçarken koymuş. Tatlı şeyler bunlar.

Thor serisi tam gazla bitmeye hazırlanıyor. Başlangıçta ısınamadığım ama son zamanlarda aşık olduğum Jane Foster'ın The Mighty Thor serisine veda etmek benim için çok zor olacak. Bir incelemenin daha sonuna geldik. Sonraki Legacy Günlükleri'nde görüşmek üzere...

Notum: 9.3

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.