Marvel Haziran Ayından Öğrendiklerimiz

marvel solicitations june 2018 ile ilgili görsel sonucu


Her ay DC, Marvel ve diğer çizgi roman şirketleri birkaç ay sonra yapacaklarını tanıtıyor. Biz de bu tanıtımlardan öğrendiklerimizi her ay sizlere aktaracağız. İyi okumalar!


Hel'e Yolculuk



Jane Foster'ın ölümü ardından Odinson, Thor olmaya geri dönüyor. İlk görevi ise "Diyarların Savaşı'nı" durdurmak. Bu yolda ölülerin yeri Hel'e gidiyor ve kayıp kardeşi Balder ile karşılaşıyor. Balder ayrıca Hel'in kralı...

Kral Geri Döndü !


Tony Stark'ın kendi Iron Man serisi haziran ayında başlıyor. Serinin yazarı uzun süredir Spider-Man'i yazan ve bırakacak olan Dan Slott. Benim en çok gözümü açan şey ise seri için çıkacak şaşırtıcı varyant sayısı. 30'a yakın variant sayısı var. 20 tanesi ana kapaktaki zırhın değiştirilmiş versiyonu.


Ölümsüz Hulk !


Avengers: No Surrender serisini okuyorsanız veya takip ediyorsanız Hulk'ın ölümden yine ve yeniden döndüğünü bilirsiniz. No Surrender ardından Hulk "Immortal" adı altında serisine başlıyor. Haberlere göre daha korku temalı bir seri olacak.

Doctor Strange Uzayda 


Mark Waid'in yazacağı Doctor Strange'de büyük bir mekan değişikliği var. Stephen Strange uzaya çıkıyor. Doctor'un Dünya'nın gizli gücüne olan bağlantısı kesildi. Bunun üzerine bu gizemi çözmek için yıldızlara gidiyor.

En Büyük Düşman


Civil War II zamanı Miles'ın Spider-Man (Miles Morales) serisinin Venom kapaklı ama içinde Venom olmayan bir sayı çıkmıştı. Resmen clickbait idi. Benim gibi fanları sinir etmişti. Bu sinir yakında bitiyor olabilir. Venom şu ana kadarki en büyük düşmanını durdurma peşinde ama karşısında birisi var: Miles Morales. Bu kavuşmayı benim gibi bekleyenler Donny Cates tarafından yazılan Venom #3'ü şimdiden beklesin.

Doom Mahkemede 


Marvel 2-In-One Annual #1'da Doctor Doom yargılanacağı bir yere gidiyor: Reedler konsolu. Evet farklı evrenlerden Mr. Fantasticlerin toplandığı bir mahkeme. Size bir animasyon dizisini hatırlattı mı?




Bu ayın önemli haberleri bu kadardı. Sonraki haberlere kadar hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.