Hal Jordan & The Green Lanterns #38 İncelemesi | Spoilersız

Zod'un Hükmü 2. Bölüm 

Hal Jordan & The Green Lanterns #38 Spoilersız İncelemesi


37. Sayının incelemesinde Hal Jordan & The Green Lanterns serisinin iniş ve çıkışlarla dolu olduğunu belirtmiştim. Sandoval'ın muhteşem çizimleri ve vurucu bir girişi ile başlayan #37'yi takiben #38 az da olsa tempoyu ve çizim kalitesini düşürüyor.

Zod'un ve ailesinin karşısında büyük bir yenilgi alan Kyle Rayner ve Hal Jordan'ın neden hala öldürülmediklerini ve Zod'un planının aslını bu sayıda öğreniyoruz. Yüzüklerinden ayrılmış olan Jordan ve Rayne, Zod'un çakma "Fortress of Solitude"undaki esaretleri tahmin edebileceğimiz gibi çok da uzun sürmüyor. :) 


Vendetti'ye bir konuda hakkını vermek istiyorum. Rebirth'ün başında bu seriye başlama nedenimiz Hal Jordan'ı diğer Lantern'lardan ayıranın ne olduğunu görmekti. Vendetti bir kez daha Hal Jordan'ın sıradan bir Lantern olmadığını gösteriyor bu sayıda. Spoiler'lara girmemek adına sayıda güzel bulduğum bir kaç görüntüyü paylaşmıyorum, ancak okumanızı tavsiye ederim.

Zod'un Hükmü hikayesinin gelişme bölümünü olarak nitelendirebileceğimiz #38, giriş bölümü kadar başarılı olmasa da hikayeyi ilerletmek adına sağlam hamlelerde bulunuyor. Sandoval'ın çizimleriyle boy ölçüşemiyor belki ancak Van Sciver'ın çizimleri yine de idare ediyor.


Hala #37'nin gazıyla konuşuyor olabilirim tabii, ama bu hikaye takip etmeye değer gibi gözüküyor.

7.0/10 

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.