Batman’in Sadık Kahyası Kendi Dizisine Kavuşuyor!

alfred pennyworth gotham ile ilgili görsel sonucu

Bruce Wayne'in sadık kâhyası Alfred Pennyworth, Gotham senaristi Bruno Heller'ın, Pennyworth adlı serisinde ana karakter olacak. The Hollywood Reporter'a göre, MGM'nin sahip olduğu premium Epix, karakterin kökenine odaklanan Pennyworth'a 10 bölümlük düz seri siparişi vermiş durumda. Ancak proje, önümüzdeki sezon sona erecek olan Fox'un Gotham'ı ile aynı evrende olmayacak.

Dizi, Alfred'in eski bir İngiliz S.A.S askeri olarak ve Bruce Wayne'in babası milyarder Thomas Wayne ile birlikte çalışırken ki hayatını bizlere sunacak bir orijin ​​hikayesi. Alfred Pennyworth, 1943’teki Batman #16’da Bruce Wayne’in sadık hizmetkarı ve en güvenilir müttefiki olarak tanıtılmıştı. Her ne kadar arka plan hikayeleri yıllardır biraz değişime uğrasa da, Alfred, sürekli olarak Bruce'un vekil babası olarak hizmet eden emekli bir aktör ve İngiliz istihbarat subayı olarak çizgi romanlarda tasvir edilmiş, ancak ihtiyaç olduğunda ellerini kirletme yeteneğine de sahip biri.

alfred pennyworth gotham ile ilgili görsel sonucu

Alfred, Gotham dizisinde Sean Pertwee tarafından canlandırılıyordu ancak Pennyworth dizisinde durum değişecek gibi gözüküyor. Krypton, Animal Kingdom ve Longmire gibi dramaların arkasındaki Warner Bros Television bölümü, Warner Horizon Television tarafından hazırlanacak olan Pennyworth'un pilot bölümü, Heller ve Gotham'ın Danny Cannon'ı tarafından üretilecek...

1 yorum:

  1. Abi süper olacak 10 bölüm olması hem iyi hem kötü akıcı ise dizi doyamıycaz...
    Bruce'un babası ile ilişkilerini hep merak etmişimdir güzel olacak çok iyi.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.