Hal Jordan & the Green Lantern Corps #40 incelemesi


Green Lanterns vs Zods

-Hepimiz Birimiz İçin-


Daha önceki incelemelerimizde çizimdeki dengesizliğe ve Hal Jordan and the Green Lanterns serisindeki iniş çıkışlara defalarca değinmiştim. Bir kez daha Sandoval'ın ipleri eline almasıyla serinin harika çizimleri geri dönüyor. Belki de Zod'un Hükmü 1.bölümden beri en aksiyon dolu olan bu sayıda Lanternların sonunda top yekun savaştığını görüyoruz. 

Hal'ın özel yüzüğünün Kyle Rayner üzerindeki etkisi devam ediyor ve adeta çift kişilikli Rayner Zod'a karşı elinden geleni yapıyor. Yazar Vendetti'ye burada hak vermek lazım, bu alt hikaye hem Hal Jordan'ın bir kere daha neden bu kadar özel olduğunu gösteriyor hem de çok iyi paneller çıkmasını sağlıyor.


Hal Jordan'ı kurtarmaya giden Lanternları tek tek Zod'lara karşı savaşırken görebiliyoruz, yeni katılan Space Ape'ten, Killawog'a kadar herkes Hal'ı kurtarmak için savaşıyor. Daha fazla ne denilebilir ki?!
Sondan bir önceki bu sayıda Vendetti bize anime-benzeri aksiyon sahneleri veriyor. Lanternların ve Zod'ların yıkım gücünü göstererek final için heyecanlı bir noktada bitiyor sayı. 


Siz de benim gibi çizgi romanlarında biraz da aksiyon severlerdenseniz muhteşem çizimlere sahip bu sayıyı beğeneceğinize eminim. 
8.5/10
Can Tüz

2 yorum:

  1. Güzel devam eden nadir serilerden birisi...

    YanıtlaSil
  2. Katılıyorum... Nightwing, Batman (Tom King) ve Titans (malesef yakında bitiyor) tavsiye ederim!
    41 incelemesi yakında yayında :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.