DC Ağustos Ayından Öğrendiklerimiz !


Her ay DC, Marvel ve diğer çizgi roman şirketleri birkaç ay sonra yapacaklarını tanıtıyor. Biz de bu tanıtımlardan öğrendiklerimizi her ay sizlere aktaracağız. İyi okumalar!

GAIMAN VE BENDIS



Ağustos ayı Neil Gaiman ve Brian Michael Bendis'in yeni serilerini ortaya çıkarma ayı. Gaiman Sandman hikayelerine "The Sandman Universe" ile geri dönüyoruz. Sandman hikayelerine pek yakın olmayan biri olarak azıcık ilgimi çekmeyi başardı. Bendis ise daha çok büyük kitleye hitap eden serilerini duyurdu. İlk çıkacak seri "Pearl" adlı hem aksiyonlu hem gizemli bir seri. Jessica Jones serisinin fanlarının beğeneceği türden bir seriye benziyor. Diğer Bendis serisi ise "Scarlet". Polisiye kokulu bir seri gibi.

SUPERGIRL İÇİN DEĞİŞİM ZAMANI


Supergirl serisi iptal edildikten sonra geri dönüyor. Bu sefer yeni bir yazar ve çizer ile geliyor. Ayrıca yeni bir kostümü de var. Biraz Connor Kent Superboy'u hatırlattı bu kostüm bana. Seriyi ilk hikayeden sonra bırakmış biri olarak belki bu değişiklikler beni geri döndürür.

ATLANTIS'İ BATIR


Ağustos ayında Suicide Squad ve Aquaman iki sayılık bir maceraya çıkıyor. Task Force X'in bu seferki görevi Atlantis'e son vermek. Hikaye Suicide Squad #45'de başlayıp Aquaman #39'da bitecek. Aquaman vs Suicide Squad'a hazır olun.

LEGION OF DOOM


Justice League serisinde Legion Of Doom esintileri var. Luthor kaderini kabullenerek kendi takımını kuracak. Joker, Sinestro, Cheetah, Black Manta ve Gorilla Grood'ın da bulunduğu takım Justice League'in başındaki tek dert değil. No Justice'ın sonucu seriyi hala etkilemekte.

SUPER SONS HİKAYELERİNE DEVAM


Super Sons serisi sona erdikten sonra üzülenler kesin olmuştur. O üzüntünüzü kesin çünkü Super Sons Peter J. Tomasi tarafından 12 sayı ile geri dönüyor. İkilimiz "Gang" adlı (Orijinalliğe bak) genç bir takım ile dertte.

GÖRÜŞÜRÜZ VENDITTI


Belki biliyorsunuzdur, şu anda DC'de kendisini bozmadan devam eden nadir serilerden biri olan Hal Jordan and the Green Lantern Corps adlı bir seri var. Bunu bence Robert Venditti'ye borçluyuz. Venditti muhteşem 50 sayılık ilerleyişinden sonra seriyi ağustos ayında sonlandırıyor. Umarım seri kaliteli ve güzel bir son yapar.

MUHTEŞEM İKİLİ DÖNDÜ


Red Hood and The Outlaws serisinde iki büyük olay oluyor. İlki Annual sayısında olacak Red Hood ve Arsenal'ın yeniden bir araya gelmesi. Özlemiştik onları yan yana görmeyi. Diğer bir olay ise 25. sayıda olacak olan Batman vs Red Hood kapışması. Seri yeniden ilgimi çekmeyi başardı.

DC ağustos ayından en büyük öğrendiğimiz şeyler bunlardı. Sizin ilginizi neler çekti? Fikrinizi belirtmeyi unutmayın. Sonraki haberlerde görüşmek üzere...



Yazan:


1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.