Marvel Ağustos Ayından Öğrendiklerimiz!


Her ay DC, Marvel ve diğer çizgi roman şirketleri birkaç ay sonra yapacaklarını tanıtıyor. Biz de bu tanıtımlardan öğrendiklerimizi her ay sizlere aktaracağız. İyi okumalar!

FANTASTİK BİR DÖNÜŞ


Aslında bunun daha önce haberini yaptık ama yeni detaylar elimize geçti. Dan Slott'un yazdığı ve Sara Pichelli'nin çizdiği seride sadece Fantastic Four değil ama Doctor Doom da geri dönüyor. Bu dönüşler için oldukça heyecanlıyız. 


X-MEN SERİLERİNDE GELECEKLER 


Ağustos ayında X-Men serilerinde acayip olaylar oluyor. Uzatmadan sıralıyoruz. Yeni bir Weapon X ekibi oluşacak. X-Men Red #7'de ekibe Storm katılacak. Cable serisi sona erecek. Classified serisi Haziran ayında açıklanacak. Hunt For Wolverine: Dead Ends #1 açıklamasında eylül ayında Wolverine serisi geleceği açıklandı. Son olarak X-Men Blue ekibinin kaderini belirleyecek Extermination eventi başlıyor. Kısacası X-Men severler için bayağı heyecan verici haberler var.

YAPIŞ YAPIŞ HABERLER


Ağustosta bol bol tematik haberlerimiz var. Sıra Venom temalı haberlerde. İlk olarak ana Venom serisinde antik Klyntar ile Eddie Brock karşılaşacak. Ayrıca Ve'nam adlı (kelime oyunu) bir sayımız çıkıyor. Bu Vietnam'da geçen ve Venom serisine bağlı bir hikaye. Aslında baya ilgi çekici bir konusu var ama Venom serisi ile ilgili spoiler vermeyelim. Son olarak ise yeni bir Venom mini serisi geliyor. First Host! Şu an Venom'un giydiği simbiyotun Spider-Man'den önce bile bir taşıyanı varmış. Bu mini seri bu konuyu ele alıyor.

SPIDER-GEDDON !


2018'in büyük örümcek olayı sonbaharda başlıyor ama önce Spider-Verse ve Venom-Verse'de olduğu gibi 4 sayı Edge Of Spider-Geddon adı altında hikayeler çıkacak. Her sayı başka bir hikayeyi ele alıyor. İlk sayı Spider-Punk'ı, 2.sayı ise SP//dr'ı ele alıyor. 

SPIDER-MAN, PETER PARKER İLE TANIŞIYOR


Amazing Spider-Man #3 ve #4'te Spider-Man Tri-Sentinel ile kapışırken gizemli bir olay yaşanıyor. Peter Parker olay yerinde. Bu nasıl olabilir? Chameleon mı? Ultimate Peter Parker mı? Siz düşünün. Bana Rebirth başında Action Comics serisinde yaşananları hatırlattı açıkçası.

ŞÖYLE İKİ YENİ SERİMİZ VAR


Fresh Start ile bir seri yenileniyor, bir de yeni bir seri geliyor. Frank Castle'ın War Machine zırhını salması ile klasik kostümüne ve hayatına geri dönüyor. Ayrıca West Coast Avengers serisi geliyor. Takımın kadrosu Hawkeye (Clint Barton), Hawkeye (Kate Bishop), Kid Omega, America Chavez, Gwenpool ve Fuse. Karakterleri sevenlere tavsiye edilir.


Ağustos ayının önemli haberleri bu kadardı. Aynı zamanda sitemizden DC Ağustos ayında neler okurlara neler sunacak onu da öğrenebilirsiniz...

Yazan:







1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.