The Mighty Thor #706 İnceleme


The Mighty Thor serisinde sona geldik. Bu sayıyı okurken çok arada kaldım. Sayıya direkt 9 verdirtecek şeyler var ama üzen yerler de var. En iyisi bunları detaylıca anlatmak. Keyfimi kaçıran şeylerden spoiler vermeden bahsedeceğim.

Hikaye, 705. sayının ardından Jane Foster'ın hikayesini topluyor. Hatta çok güzel topluyor ve hikayesine yakışır bir son getiriliyor. Karakter istediği huzura kavuşturuluyor. Diğer yandan bu sayıda Odinson ve babası Odin parlıyor. İkisinin de çok güzel ve heyecanlandırıcı anları var. Hatta baya iyi bir baba-oğul anı var. Yavaştan Odinson'ı kendi serisine hazırlamak için böyle öne çıkarmaları güzel bir taktik.



Hikayeyi ne kadar sevsem de kandırılmış hissettim. Buraya kadar getirilen olayı böyle döndürmeleri biraz hevesimi parçaladı. Tamam aslında kandırmadılar, söylediklerini yaptılar ama bence başka şeyler isteyen insanların hevesi biraz kırılabilir. Sayı aksiyon bekleyenleri de hayal kırıklığına uğratabilir. Daha sessiz ve temiz bir son vermeye çalışmışlar ki bence doğru olan o. Tamamen aksiyon okuduğumuz son sayıların ardından bu bir rahatlama yaratıyor. 

Çizimlerin ise artık anlatılmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Tüm hikaye boyunca övdük ve sevdik. Artık daha ne kadar övebilirim bilmiyorum. Russell Dauterman'ı kesinlikle Thor serisinde özleyeceğim.



The Mighty Thor serisi böylelikle son buldu. Sırada "At The Gates Of Valhalla" adlı tek sayılık bir çizgi romanımız var incelemek için. Ardındansa yeni Thor serisine gümbür gümbür gireceğiz. Özleyeceğiz seni The Mighty Thor, yeniden hoşgeldin Thor !

Başarılı bir hikaye tatmin edici bir son ile bitmiş durumda. Peki sizi tatmin etti mi? Hikayeyi nasıl buldunuz? Fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Sonraki incelemelere kadar, hoşçakalın.

Notum: 8.5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.