Marvel Temmuz Ayından Öğrendiklerimiz


Her ay DC, Marvel ve diğer çizgi roman şirketleri birkaç ay sonra yapacaklarını tanıtıyor. Biz de bu tanıtımlardan öğrendiklerimizi her ay sizlere aktaracağız. İyi okumalar!


SPIDER-MAN İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ


189 sayıya yakın Spider-Man sayısı yazmış Dan Slott haziran ayında The Amazing Spider-Man #801 ile seriyi bırakıyor. Temmuz ayında ise yeni bir takım Spider-Man için geliyor. Secret Empire'dan tanıyacağınız Nick Spencer yazar koltuğunda bulunmakta, çizer koltuğunda ise uzun bir süre Invincible serisini çizmiş olan Ryan Ottley bulunuyor. 

THANOS SERİSİNİN SAYFALARINDAN


Thanos serisinin çok sevilen hikayesi "Thanos Wins'de" gözüken Cosmic Ghost Rider kendi serisine kavuşuyor. Tanımayanlar için kendisi Frank Castle'ın Ghost Rider olmuş hali. Karakter kendi 5 sayılık serine kavuştuğuna göre epey sevilmişe benziyor. Yazar Thanos serisinin yazarı olan Donny Cates.

INHUMANLARA ÖLÜM 


Inhumans serisinin satışları pek iyi gitmiyordu, bunun üzerine Marvel'ın satışları yükseltmesi için bir olay getirmesi gerekiyordu. Bunun üzerine Donny Cates (Amma serisi var.) Death Of Inhumans mini serisini getiriyor. Black Bolt dışında Inhumans olayları pek iyi gitmiyordu, belki bu her şeyi düzeltir.

BİR BAŞKA INFINITY HİKAYESİ


Meğersem Infinity Countdown bir sonraki Gerry Duggan eventi için bir tabanmış. Temmuz ayında Infinity Countdown biterken Infinity Wars Prime sayısını çıkaracak. Bu olayın detaylı haberini yapmıştık. Ahanda şurada.


WAR MACHINE


Iron Man ve Punisher serisi War Machine yani Rhodey'nin dönüşüne taban hazırlıyor olabilir. Iron Man serisinin açıklamasında sadece Rhodey'e açıklayabileceği bir sırdan bahsediyor. Punisher serisinde ise Iron Man, Frank Castle'dan War Machine zırhını almak için geliyor. Bunlar belki bir dönüşe işarettir.


YENİ BİR CLONE SAGA


Pek ilgiyle takip etmediğim Amazing Spider-Man: Renew Your Vows 21.sayısı ile gözleri üstüne çekti. Seri kendi Clone Saga tarzı olayını başlatıyor olabilir. Clone Saga acayip karmaşık ve uzun bir hikaye ama kısaca Peter'ın klonu Ben Reilly'nin gelişi ile ilgili. Bu alternatif evrende acaba nasıl bir hikaye kuracaklar?

GİZEMLİ X ÇİZGİ ROMANI


Temmuz ayında X-Men serilerinde acayip şeyler oluyor. Düğünler, yazar-çizer değişiklikleri ve gizemli bir X-Men çizgi romanı. Ne takımı ne konusu belli. Belki bir Wolverine, bir Cyclops'un dönüşü eventi, bir yeni X-Men takımıdır. Teorileri bekliyoruz.

Bu ayın önemli haberleri bu kadardı. Sonraki haberlere kadar hoşçakalın...

2 yorum:

  1. Gayet güzel bilgiler devamı olmalı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ayın bilgileri geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz, teşekkürler.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.