Joss Whedon Televizyona Geri Dönüyor!


Joss Whedon'ı belki de çoğunuz Marvel veya DC Comics filmleriyle/işleriyle tanımışsınızdır, lâkin Whedon, adını ilk olarak televizyonda Buffy the Vampire Slayer ve Angel ile duyurmuştur. "Whedon televizyona dönüyor" dedik, ancak içinde bulunduğu proje Buffy the Vampire Slayer, Dollhouse, Firefly veya Angel'da olanın aksine, tam olarak kendisine ait değil. Whedon, bir nevi bu dizinin danışmanı oluyor.

Bu yeni dizinin ismi Pippa Smith: Grown Up Detective olarak belirtildi. Whedon bu dizinin yaratıcısı değil. Peki ya bu yaratıcılar kim?

Dizinin yaratıcılığını Siobhan Thompson ve Rebecca Drysdale üstlenmiş. Dizi, Freeform'da yayınlanacak ve Joss Whedon dizinin geliştirilmesine yardımcılık yapacak.

Dizimizin konusu, Pippa Smith isimli dedektifin yirmili yaşlarında başından geçen problemleriyle uğraşması ve bir yandan da işini düzgün bir şekilde yapmaya çalışması. Açıkçası doğru olup olmadığını bilmiyoruz, ama şöyle bir haber de var: Pippa küçükken bir televizyon dizisinde kısa bir süreliğine de olsa dedektif olmuş. Bundan dizide bahsedilir diye düşünüyoruz.

Şu anlık bildiğimiz her şeyi aktardık. Gelişmeler oldukça yeni haberlerle karşınızda oluruz. Siz de söylemek istediklerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın. Hoşça kalın!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.